Ki ért egyet a Magyar Gárda megalakulásával? (és most nem azt kérdeztem, hogy feloszlatták e. ) És aki nem az miért nem és aki igen azis!
A rendőrök kezébe sem adnak jogokat, sokszor azért nem cselekednek, mert nem tehetik. és kész.
Akkor miből gondoljátok, hogy majd egy feloszlatott és vitatott civil szervezet jogokat fog kapni a kezébe?
Semmit nem tehetnek a gárdisták sem, mászkálnak, meg félelmet keltenek az kéményseprű egyenruhájukban azokban a cigányokban akik épp tisztességesek és nem raffael romeó és társaihoz tartoznak.
Én egyetértek a létezésükkel. Egyszer egy cigány ok nélkül elkezdte fojtogatni a papámat, mert azt hitte, ő hívta ki hozzájuk a rendőrséget. A rendőrök nekitámaszkodva nézték az akciót, mert hát "magí nem folyik vér, nem tehetünk semmit". Nagypapámnak kidülledt a szeme, kékült az arca... Milyen jó élmény ezt látni a tehetetlen 8-7 éves unokának... Biztos vagyok benne, ha 2 gárdista állt volna velünk szemben, nem nézték volna tétlenül.
Biztos az a bácsi, pár sem látja értelmét a Gárdának, akik nekik köszönhetik, hogy még egyben vannak - ugyanis a rendőrség pénzhiány vagy egyéb okok miatt nem volt hajlandó intézkedni.
De most úgyis én leszek lepontozva. Hát hogy lehet olyat mondani, hogy a Gárda bárkinek is segített?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!