Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki ért egyet a Magyar Gárda...

Apollo93 kérdése:

Ki ért egyet a Magyar Gárda megalakulásával? (és most nem azt kérdeztem, hogy feloszlatták e. ) És aki nem az miért nem és aki igen azis!

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 19:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A rendőrök kezébe sem adnak jogokat, sokszor azért nem cselekednek, mert nem tehetik. és kész.

Akkor miből gondoljátok, hogy majd egy feloszlatott és vitatott civil szervezet jogokat fog kapni a kezébe?

Semmit nem tehetnek a gárdisták sem, mászkálnak, meg félelmet keltenek az kéményseprű egyenruhájukban azokban a cigányokban akik épp tisztességesek és nem raffael romeó és társaihoz tartoznak.

2009. okt. 4. 11:11
 22/23 anonim ***** válasza:
A Gárdából Csendőrség fog válni, ami attól kezdve állami fennhatóság alatt lesz. A Csendőrség szinte minden nyugati országban létezik, amely rendszert pont Magyaro.-tól vették át. Nos azon okfejtők, hogy mért kell az államnak egy másik közbiztonsági szerv pont a liberalizmus adja meg a választ. Abban az esetben, ha 2 ilyen szervezet van ugyan azon munkára kiadva akkor jó esetben a 2 szervezet versengeni fog egymással és a versengésből gyorsabb és eredményesebb bánüldözés valósulhat meg ismételten kis hazánkban. Hisz a 2 vh. között a bűnfelderítési adatok 80% volt a kisebb bűncselekményekben a nagyobbakban 95%. A Mai arány 40% -60%.
2009. okt. 4. 11:48
 23/23 anonim ***** válasza:
75%

Én egyetértek a létezésükkel. Egyszer egy cigány ok nélkül elkezdte fojtogatni a papámat, mert azt hitte, ő hívta ki hozzájuk a rendőrséget. A rendőrök nekitámaszkodva nézték az akciót, mert hát "magí nem folyik vér, nem tehetünk semmit". Nagypapámnak kidülledt a szeme, kékült az arca... Milyen jó élmény ezt látni a tehetetlen 8-7 éves unokának... Biztos vagyok benne, ha 2 gárdista állt volna velünk szemben, nem nézték volna tétlenül.

Biztos az a bácsi, pár sem látja értelmét a Gárdának, akik nekik köszönhetik, hogy még egyben vannak - ugyanis a rendőrség pénzhiány vagy egyéb okok miatt nem volt hajlandó intézkedni.

De most úgyis én leszek lepontozva. Hát hogy lehet olyat mondani, hogy a Gárda bárkinek is segített?!

2009. okt. 5. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!