A jobbik be akarja vezetni a sorkatonaságot?
A katonasággal részben egyet értek,de az a gond,hogy nincs is elég működő fegyver meg alig van tankunk meg tüzérségi eszközeink.
Már bocsánat,de így hogy akarnak sorkatonaságot?
Utcaseprést meg borivást máshol is meg lehet tanulni.
Abban egyetértek viszont,hogy sok mindenkire rá férne egy kis katonaság.
Főleg az ilyen dizsiben ugráló rózsaszín,lila pólós egyénekre,akik azt hiszik ők a Janik és kemények.
Egyébként a jobbiknak pár dologban tényleg van igaza,de az a helyzet,hogy amiket elképzel az megoldhatatlan megvalósíthatatlan szinte.
Biztos nem rájuk voksolok.
"Utcaseprést meg borivást máshol is meg lehet tanulni. "
Én pl. a gyalásóval alakulótér környéki gaz gyomlálását is professzionális szinten elsajátítottam. ;)
Mondjuk az ottani babkonzerv azért odab@szott!!!
Azt megnézném,hogy a mostani egyik szemem sír,a másik haj típusú kislány-fiúk mit művelnének....xD
A sorkatonaságnak a régi formájában az égegyadtavilágon semmi értelme nem lenne, ellenben legalább jó sok pénzbe kerülne. Mert ugye amúgy is tele van az ország pénzzel, amit ilyen nettó baromságokra lehetne fordítani. Akit 18-20 éves korára nem lehetett megnevelni, azt a honvédségnél sem fogják.
Egy jövőben esetlegesen bekövetkező háború esetén sokat nem érnék néhány százezer olyan emberrel, akik profi szinten elsajátították a krumplihámozást és a padlósikálást természetesen szigorúan a piálás után.
Ha már mindenképpen visszahoznák, akkor egy rövid, ámde szakmailag magas színvonalú kiképzést tartanék az egyetlen járható útnak. Nem a padlómosásra fektetve a hangsúlyt, hanem valóban használható képzettséges elsajátítására. Na persze ennek se lenne sok értelme, hiába tanítják valakinek az épületharcászat alapjait, ha mondjuk 30 év múlva alkalmaznia kellene, akkor körülbelül ugyanott lennénk mintha nem tanult volna semmit.
"A jobbik a csillagokat is lehazudja az égről néhány szavazatért."
Úgy tudom, hogy főkököd mondta, hogy "hazudtunk reggel, délben, este". Ennek ellenére még te puffogsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!