Mit akartok 2014-ben?
A) az elmúlt 8 évet szeretnétek visszahozni Bajnaistól-Gyurcsányostól
B) a mostanit akarjátok folytatni
C) valami újba szeretnétek vágni - ez pedig a Jobbik
Én csak annyit szeretnék hogy akikkel eddig kib*sztak azok fogjanak össze, akikkel pedig nem basztak ki azok pedig támogassák őket. Mivel az okos ember más hibájából tanul!!! A hülye még a sajátjából sem!!!
Persze van az a nagy duma hogy mindenkinek nem lehet jó, de előbb utóbb mindenki sorra kerül!!!
A kérdésre a válasz:
Ha csak ezek közül lehet választani akkor C... de az sem lesz megváltás!
Akármennyire is toporzékoltok, hisztiztek, akkor se fog a Jobbik nyerni. 1-2 éve még, ha máshol nem is, de legalább az ilyen fórumokon érezhettétek magatokat 90%-s többségben, manapság már ez sem igaz.
Én a modern baloldalra fogok szavazni és a barátaim többsége is ezt valószínűsíti.
,,1-2 éve még, ha máshol nem is, de legalább az ilyen fórumokon érezhettétek magatokat 90%-s többségben, manapság már ez sem igaz."
Pont, hogy 1-2 éve még a gyik és ezek az oldalak tele voltak habzószájú liberálisokkal. Elég régóta olvasom, tudom miről beszélek. Az amúgy ne zavarjon, hogy rengeteg helyen nemcsak megduplázta, de megtriplázta a Jobbik a népszerűségét. Nézz csak utána, de ha akarod, le is írom hol, mikor.
Modern baloldal. Hahaha hát rendkívül jó. A baloldal frankón szétbarmolta az országot, de nektek még mindig nem esett le a tantusz. Hát gratulálok.
Változás csak akkor lesz ha olyat választunk aki idáig még nem volt.
Azt hiszem sokan ezt akarják. Csak az a baj hogy azok a pártok vannak többségben akik még nem voltak, így megoszlanak majd a szavazatok... Tehát sz*r se lesz ebből már megint.... :(
Ettől függetlenül kíváncsi leszek hogy mégis mekkora lesz a támogatottsága a már "jól ismert" pártoknak, hogy ezek után még mennyi hülye birka ember él...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!