Van ma Magyarországon akiknek nem érdeke a magyar gazdasági kitörés?
Vannak lehetőségei az országnak, és nem is kicsik!
A kérdés hogy kiknek nem az érdekük ?
A Dr Fülöp László által kidolgozottakra egy komplett nemzetgazdasági szinergiát rá lehetne építeni. (Pld Etanol gyártás mint versenytársak nélküli kitörési lehetőség)
Ismét üzembe lehetne állítani, kisebb átalakításokkal a cukorgyárainkat és meghatározó
piacot szerezni az Eu-ban a bio-emergetikai szektorban.
De unalmas már ez az állandó zsidózás...
Mégpedig nem azért, mert félni kell, hogy jajjönnekanácik. Az csak egy tucat értelmiségi monomániája. Az antiszemitizmussal nem az a fő baj, hogy ijesztő lenne, hanem az, hogy végtelenül bárgyú, üres és unalmas.
Egyesek azt hiszik, hogy meg lehet spórolni a gazdaság és a politika mindenfajta megértését, a gondolkodást, az érvelést. Semmit sem kell tudni, semmit sem kell végiggondolni, mert ott van az univerzális világmagyarázat: minden rossz okai a zsidók, és egyetlen politika hiányzik a világnak: a zsidóellenes politika. És ezzel minden gazdasági vagy politikai érvelés útja el van vágva. Minden kérdésre a zsidók a válasz. Az, hogy közben a világ szépen elrobog mellettetek? Nem érdekes. Kis gyerekek vagytok, a csörgőtök pedig az antiszemitizmus. Nem voltatok hajlandók megtanulni a felnőtt játékszabályokat, úgyhogy maradhattok a sarokban, és játszhattok antiszemitát (amíg nem vagytok túl hangosak és nem zavarjátok a felnőtteket).
„Mégpedig nem azért, mert félni kell, hogy jajjönnekanácik. Az csak egy tucat értelmiségi monomániája. Az antiszemitizmussal nem az a fő baj, hogy ijesztő lenne, hanem az, hogy végtelenül bárgyú, üres és unalmas”
Nekem nincs tankom sem fegyverem, sem egyenruhám, sem elgondolásom hogy egy nácinak miként kellene gondolkodni, vagy cselekedni. És mégis én vagyok a náci csak mert látok és tapasztalok.
Akiknek bankjaik vannak és multi üzemeik , akik addig játszottak a „játékénzel „ hogy sokan belehalnak azok meg a történelmi vallásunk előtti „istenek” ? Csak mert merek látni !
„Egyesek azt hiszik, hogy meg lehet spórolni a gazdaság és a politika mindenfajta megértését, a gondolkodást, az érvelést. Semmit sem kell tudni, semmit sem kell végiggondolni, mert ott van az univerzális világmagyarázat: minden rossz okai a zsidók, és egyetlen politika hiányzik a világnak: a zsidóellenes politika”
Sajnos ez az ! Mert akár honnan bonyolódsz a makrogazdaságba, világgazdaságba egy a helyi játszótér számára monumentális képződménybe botlasz mindenütt! Nem nekem semmi bajom velük. De ha lehet úgy kártyázzunk a továbbiakban velük hogy vegyük fel a lapjainkat és mi nézzük meg ahelyett hogy nekik mutogatnánk miközben a nagyvakot mindig mi bukjuk! Mert a +felső szomszédom” onnan a magasból súg nekik!
„És ezzel minden gazdasági vagy politikai érvelés útja el van vágva. Minden kérdésre a zsidók a válasz. Az, hogy közben a világ szépen elrobog mellettetek? Nem érdekes”
Milyen gazdaságpolitikára gondolsz? Az egész kérdést a gazdaságpolitika felöl közelítettem meg !
„Kis gyerekek vagytok, a csörgőtök pedig az antiszemitizmus. Nem voltatok hajlandók megtanulni a felnőtt játékszabályokat, úgyhogy maradhattok a sarokban, és játszhattok antiszemitát (amíg nem vagytok túl hangosak és nem zavarjátok a felnőtteket).”
Ez nem anitiszemitizmus , én nem vagyok antiszemita, és sajnos már rég felnőttem ahoz hogy a megfelelő vegytisztára mosassam az agyam. Juhhh a vége pedig teljesen félelmetesnek sőt zoralldnak tűnik!
UI : Innen a sarokból „ bennünket a mi korosztályunkat generácionkat már nem lehet elhallgattatni „
"Ez nem anitiszemitizmus , én nem vagyok antiszemita, és sajnos már rég felnőttem ahoz hogy a megfelelő vegytisztára mosassam az agyam."
Nem. Téves az öndiagnózisod.
A diagnózisod valójában az, hogy te nem kérdező vagy (ezen az oldalon kérdéseket szokás feltenni, azokra hasznos válaszokat várva), hanem valaki, aki tendenciózus kérdésekkel szondázza a közvéleményt, majd ha kap bármilyen választ, akkor annak _ürügyén_ hosszasan kifejti azt a néhány propagandaszöveget, amit hónapok óta remixel.
Félresikerült amatőr politikus. Ahhoz nyilván tehetségtelen, hogy a jobbikos pártsajtóba írjon mindenféle fércművveket, helyette "kérdezés" ürügyén az itteni közönséget szórakoztatja. Szánalmas.
„A diagnózisod valójában az, hogy te nem kérdező vagy (ezen az oldalo”
Tudod vannak emberek, akik szeretik kikérni mások véleményét, még akkor is ha tudják hogy az a sajátjukkal nem fog egyezni! Aztán ha úgy érzik hogy a kérdésre kapott választ ők nem úgy látják vagy szeretnék kiegészíteni, akkor vissza írnak.
Ezt kétoldalú kommunikációnak nevezzük ami itt egy több résztvevős társas formát öltve, fokozottan aktív lehet. Soha nem írok logikátlant és, nem valós dolgokat, dolgokról.
Az hogy bizonyos embereknek csípi a szemét, hogy hosszasan fejtem ki azt, amit a tartalma miatt tőmondatokban nem lehet az előfordulhat. És tudom hogy néha fájhat az igazság hosszabban tartó ereje!
„Félresikerült amatőr politikus. Ahhoz nyilván tehetségtelen, hogy a jobbikos pártsajtóba írjon mindenféle”
Az hogy ki a félre sikerült azt az elmúlt 20 év alatt elért csodáink a mában bizonyítják sajnos.
Az hogy politikus lennék meg sok mindenkinek, nem lenne jó az az érzésem sajnos.
Még nem is gondoltam rá hogy lenne az íráshoz tehetségem, de köszönöm hogy megvillantottad előttem
még gondolkodtam is rajta legalább 2percet. Persze a főállásba csinálnám és nem munka közben akkor sokkal könnyebb lehetne. (ugyanis a gép ellőtt dolgozom és nem is keveset )
Az pedig hogy kit szórakoztat ismét csak ízlés dolga, és ha valaki így érzi annak csak örülök.
Aki ilyen megközelítésből válaszol mint te, egy más tartalmú beszélgetésben, és ilyen irányt vált valami okból, az teljesen kifogyott az érveiből és felemelve a kezét feltárja a meggyőződése velejét.
Mond ki azt, amiben hazudtam és lesütöm a szemem, de amíg ezt nem tudod megtenni addig meg se próbálj kioktatni mert ez már nem az a világ!
Jahh !
Van még egy apróság!
Vannak ezen az oldalon MSZP sek és Fideszesek is akikkel hosszan leveleztem, és mindenkivel voltak témák amikben kiegyeztünk vagy hasonlóan láttunk és amikben hosszasan vitatkoztunk.
De azok pro és kontra értelmes viták voltak és remélem lesznek, mert én csak a véleményemet írom és köszönöm ha valaki kiigazít ha tévedek. De csak ha logikus, és nem demagóg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!