Az origo miért cenzúráz ennyire?
Hihetetlen ez a politikai korrektség.
Nem is tudom , manapság a politikában a hazudozás olyan természetes , mint másnak a levegővétel.
Főleg a hozzászólásokra gondolok.
Ha megírja valaki az igazságot kommentben ,akkor pár óra és törlik.
Például ennél és a hasonló cikkeknél ,egy idő után letörölnek minden kommentet és letiltják a kommentálást.
Mindenki tudja mik voltak az elkövetők , de tilos kimondani.
A hazugság szabaddá tesz?
Egyetértek veled kérdező, de emiatt ne az origo-t szidd hanem a mostani magyar mentalitást. Akárhova (majdnem akárhova) írod ki, rögtön törlik, nem csak az origon.
Sajnos ha megemlíted az elkövető származását akkor rögtön rasszista náci vagy.
hvg-n hozzá se lehet szólni az olyan cikkekhez, ahol a kormány eredményét mutatják be csak a botrány szagú fröccsögésről beszélhetnek a népek ...
Baloldali orgánum mind a kettő, egyik a Magyar Telekom (Deutsche Telekom többségi tulajdonos, ami 33%-ban a német állami tulajdona) , a másik Waz csoport tagja, ami pedig oylan baloldali sajtótermékeket támogat mint az osztrák kurier ( rendőrgázoló videót ők vették meg)
magyar fejlesztésű félkész vasúti kocsikról láttam egy videót nem tudom melyik portálon... mintha a fogát húzták volna a riporternek semmi se tetszett neki ... szinte rosszul éreztem magam, hogy megint milyen rosszat csinálnak ...
bezzeg a mercedes buszokat bemutató videóban elvoltak ájulva minden felesleges sallangtól, persze igyekeztek kiemelni ott is magyar vonatkozást, hogy jobban elfogadja mindenki a nyugati márkát...
Valahogy az az érzésem ezeknek az embereknek semmi se elég jó ... csak amiről már valaki külföldről azt mondta, hogy jó...
"Hozzáteszem , én még sohasem kommentáltam egy cikket sem , de figyelem a kommenteket és a fent leírtakat tapasztaltam."
Na ja, így születik minden pletyka. Amúgy fenn maradt néhány svéd cserediákozás ne aggódj.
én is megerősítem, hogy gyakran eltűnnek a kommentek!
Külön fricska, hogy bizonyos időközönként nem lehet elérni a kommentek részt! Jellemző, hogy Bajnai s posztoknál, addig nem lehet kommentálni, amíg el nem kerül a címlapról a cikk, így alig lehet olvasni hozzászólást a cikk alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!