Van a Jobbiknak gazdasági programja? Ha igen, akkor hol lehet utána olvasni?
Igazából azon kívül hogy mindig hangot adnak a nemtetszésüknek bizonyos dolgokkal kapcsolatban, olyat még nem olvastam hogy ők konkrétan miket tennének Magyarország fellendítéséért és a bűnözés csökkentéséért.
Hogyan gondolják a kormányra kerülésüket? Hiszen a mai világvezetés egyértelműen a szélsőjobboldal ellen van, bárhol a világban igyekeznek őket "letörni" inkább a liberális eszmék élnek és egy egészen tipikus világrendet szeretnének felállítani (amelyek némelyike elborzaszt, de az nem ide tartozik most)
Nincsen támogatottságuk külföldi szinten, itthon is támadják őket...
Aki leadja a Jobbikra a szavazatát az miért teszi?
Én véleményt most nem mondanék szeretném ha a kérdésem abszolút objektíven hangzana :) Bocsi, ha hosszú lett, de nincs olyan jobbikos ismerősöm akitől ezeket meg tudnám kérdezni :)
"azóta teljes a foglalkoztatottság."
Hehehehe, komcsi szagot érzek.
Békésszentandrás :
"2001-ben a település lakosságának 99%-a magyar, 1%-a egyéb (főleg lengyel, szlovák és német) nemzetiségűnek vallotta magát.[4]"
Ott aztán rendet vágott a jobbik... Nem úgy volt, hogy minden baj forrása a cigány?
A Jobbik egy páratlanul kidolgozott programot alkotott meg amiben szinte minden kérdésre választ kapsz.
Konzekvensen a fenntartható fejlődést helyezte a célkeresztbe válaszul a globalizmus kihívásaira a magyar sajátosságok tükrében.
A részletekbe most nem megyek bele csak ha kifejezetten szeretnél valamit megtudni. De azt elmondom, hogy aki kommunistának tartja vagy nem látja át a nagyszerűségét az vagy hazudik vagy nem olvasta esetleg értelmi fogyatékos vagy csak snasz gazdasági analfabéta.
Tessék lehet vitatkozni, de csak érvekkel, kimásolva a problémás részeket a programból.
"az ideológiai sületlenségekkel nem foglalkozom ahogy a hazugságokkal sem"
Íme egy jobbikos mintatelepülés: [link]
Na meg az érpataki parasztkalapos bolondot nem is említve, aki minden nem szélsőjobbos médiát kitilt a faluból. Mert ugye olyan jól megy a modell, hogy csak a kurucinfó érdemli meg, hogy tájékoztathasson róla :DDDDD
22.45. Végig olvastam a Jobbik programját!
Kampányszövegnek tökéletes. De hiányzik belőle, hogy honnan vennék a megvalósításához szükséges tőkét, szakembereket, nyersanyagot stb. és hány év alatt képzelik el a megvalósítását?
Nekem a programjukról Rákosi 3 és 5 éves tervei jutnak eszembe, meg az, hogy "acél és vas " országa leszünk.
Ahogyan az is csak álom volt, ugyan olyan álom a Jobbik programja is.
"Íme egy jobbikos mintatelepülés: [link]
Nem gondolod, hogy egy kicsit hiteltelen vagy? 2012 augusztusi cikket hozni? Megsúgom, azóta Fülöp Eriket újraválasztották, és több szavazatot kapott, mint 2010-ben. Nem érdekel a zsindex, az ottani emberek érdekelnek, hogy hogyan látják. És ők döntöttek. Szánalmas vagy ember ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!