Jövőre, te kire voksolsz?

Fideszre. Éspedig azért, mert a saját sz@rját mindenki takarítsa csak el maga után...
A Fidesz lenullázódásának és Orbán eltűnésének a közéletből a 2014-es "győzelmük" az egyetlen útja.

"LMP történetét se követem, mert külföldről irányított bebeszélt, médiában keresztül lejáratott, parlamentben nem révényesülő emberek társasága, aki között nem csak szakértőt, de szimpatizánst is nehezen találni."
Nem követed az LMP-t, de azért pontosan tudni véled róluk, amit fentebb írsz. Hát, mi jót nevetünk egymáson, úgy látom.

23:51
Elég érdekes felfogás. Eltakarítják a szarjaikat? Aha, újabb 4 évig rombolják az országot a saját kasszájukra, aztán úgy adják át a következő pártnak.

08:38
"Aha, újabb 4 évig rombolják az országot a saját kasszájukra, aztán úgy adják át a következő pártnak."
Nincs újabb 4 évük rá. A győztesnek a választások megnyerésének másnapján nagyon durva, népszerűtlen megszorításokat kell életbe léptetnie (pl. nyugdíjcsökkentés), vagy be kell vállalnia az államcsődöt. Namármost, csinálja az ellenzék ezt? Szerintem nem, fulladjon csak bele Orbán ebbe a sz@rtengerbe.

"Nem követed az LMP-t, de azért pontosan tudni véled róluk, amit fentebb írsz. Hát, mi jót nevetünk egymáson, úgy látom."
Csak azt, amit a többi párt, vagy műsor megemlíti. Nehéz úgy nézni a Fideszes képviselőket, vagy a DK-s képviselőket, esetleg az E14-et mondjuk egy Egyenes Beszédben, hogy ne jöjjön fel egy számomra ismeretlen párt sose. (mint bajnai esetében a milla)

mszp, e2014, dk, lmp- re biztos, hogy kizárt, hogy én szavazzak, mert Ők is már "bizonyítottak" eleget, hogy nem értenek semmihez...
De még nem döntöttem el, igazából csak abban bízom, hogy a Szarházy, Gyurcsótány, Gordonka nem jön vissza...

Fideszre? SOHA SEM!
NEM kérünk elzsidósított, elcigányosított Magyarországot.
Amióta megalakult a Mazsihisz, kedvére táncoltatja Orbánt.
Cigányok? Köszönjük, elég volt belőlük. Mostanában eléggé elterjedt a cigánybűnözés, mert IGEN IS, LÉTEZIK!
De mi abból sem kérünk!
Az Mszp-re már volt 8 évünk megtapasztalni, hogy az a hazaáruló Gyurcsótány mennyi mindent csinált. Azt hiszi, hogy egy új párttal új életet kezdhet?
Együtt 14 az még szerintem a parlamentbe sem fog belekerülni...
Az egyetlen reményünk a JOBBIK! Akárki akármit mond.
SZEBB JÖVŐT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!