Ha bemegyek egy trafikba csak a fidesz jút majd eszembe?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 18:44
1/10 anonim válasza:
nekem meg malyd az jút eszembe hógy mínden egyes ótt elkőltőtt fórintómmal a fídeszt támógatóm. Ez már őnmagában elég hógy leszóklyak a cígíről.
2013. máj. 3. 18:48
2/10 anonim válasza:
Jút?
2013. máj. 3. 18:52
3/10 anonim válasza:
első igazad van, jobb mint bármelyik leszokást segítő tabletta vagy program. Ráadásul olcsó és csak elhatározás kérdése! Remélem sikerül leszoknod sok sikert!
2013. máj. 3. 18:57
4/10 anonim válasza:
Meg a tüdőrák.
2013. máj. 3. 19:07
5/10 anonim válasza:
1 Mi az az "ótt"?
2013. máj. 3. 19:21
6/10 anonim válasza:
Nem kötelező cigizni.Ha ennyire zavar, akkor megbosszulhatod úgy, hogy nem bagózol, ráadásul még pénzt is spórolsz.
Amúgy nem tudom, mi fog eszembe jutni, először is az, hogy közel legyen hozzám a trafik, utána az, hogy legyen elég pénzem cigit venni, és csak utána fogok azon gondolkozni, hogy milyen szemét a Fidesz. "Minden népnek olyan kormánya van, amilyet érdemel." Mi vagyunk a birkák. Mi értelme itt zsörtölődni?
2013. máj. 3. 20:18
9/10 anonim válasza:
Ja és engem ez érdekes módon nem motivál a leszokásra. Nem fogok leszokni. Majd én eldöntöm, mikor teszem le a cigit, ne más mondja meg.
Szóval ígyse, úgyse tudod őket megkerülni. A trafikokat már kisajátították, a következő a csempészés lesz. A jövőben gyanítom sok kishal fog lebukni és monopóliumot fog ebben is szerezni a párt - hiába, Pintér papának és társainak már elég nagy tapasztalata van abban, hogy kell a rendőrséget felhasználni egyéni célok elérésére (lásd olajmaffia).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!