Teljesen nyilvánvaló, hogy valahová tejel!
M el kezdődik szp vel végződik ahová csorgatja a lét.
A kérdés hogy mikor fizeti vissza és hogy mennyit kapnak érte a felelősök?(már években)
Én ismét meglepődtem. Sokan mondják, hogy már semmin nem tudnak meglepődni, de én még mindig tudok. Nekem egyszerűen nincs fantáziám arra a sok pimaszságra, amit ezek naponta szállítanak, meg nem tudom elképzelni egy emberről, ki mer állni egy ország elé, és magyarázni tudja, hogy ő milyen tisztességes, meg hát akkor itt most ő a BKV Megmentője.
Persze, hogy tejel valahova, ahogy írta valaki, mert látszik, hogy mindent megengedhet magának, kirúgni nem lehet. Úgy látszik, nincs az a hallgatási pénz, amivel egy ilyen nagytudású embert meg lehetne fizetni.
Az első válaszolónak írnám, hogy nem kell a húsz állása után járulékot fizetnie, mert már a BKV-s állása alapján meghaladja a jövedelme a járulékplafont, úgy hogy részben már a főjövedelme is, és az összes többi jövedelme járulékmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!