Szeretnék a gárdában belépni?
Van egy kis bökkenő erősen látszik rajtam, hogy cigány származású vagyok. Képességeim jók tanult vagyok elektronikus szakmám van. Na tehát nem a rezes bandából származom:-D
Esélyem mennyi, hogy felvegyenek?
Rasszista megnyilvánulást kérem mellőzék köszi.
A gárdát nem tudom , de a Jobbiknál nem lenne gond a cigány származás , talán a gárdánál sem.
Egyébként nem illegális , van új magyar gárda.
A "régi" ami illegális már nem létezik.
Szerintem sem lesz probléma a származásoddal!
Arra azért készülj fel, hogy van néhány bunkó, rasszista ember, aki tényleg azért lép be a gárdába, mert azt hiszi, hogy a gárda majd irtani fogja a cigányokat, szóval egyesek szóvá tehetik, de ahogy Vona is megmondta, hogy a tisztességes, munkából megélni kívánó romáknak semmi félni valója a Jobbiktól, sőt, a Jobbikban vannak is roma származású képviselők, a gárda alakítói is biztosan ki fognak állni melletted!
A tisztességes cigányokkal nincs baj... Csak hát te is látok nyílván, hogy nem mindegyik cigány munkából él és békés természetű...
Nem tudom hogy igazi-e a kérdés, de bevennenének téged, igen :)
Ha minden cigány ilyen lenne...
Egyébként miért szeretnél gárdista lenni?
Azért az sem ártana ha a nagy "hazaszeretőink" szeretnék a magyar nyelvet is annyira, hogy ne sértsék meg a szabályait.
Mellesleg engem is érdekelne, hogy mi vonz téged a gárdába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!