Ha az elkövető cigány, akkor magyarnak számít. Ha viszont az áldozat cigány, akkor roma. Magyar állampolgárok lopják a kábeleket, de cigányt öltek meg Nagycsécsen. Hogy is van ez?
5-ös vagyok.
8-as: Nem tudom, de tényleg nem engedett tovább.
7-es: Köszönöm szépen, hogy értelmesnek tartasz. Jó lenne, ha a magyarok között mindenki ilyen lenne, hogy az alapján ítél meg, hogy milyen a személyiségem, és nem a származásom alapján. Sajnos itthon nem teljesen így van ez. :( Hogy miért nem állunk ki, és ítéljük el a többi cigányt? Nem tudom, tulajdonképpen jó lenne, de nem tudom, hogy lenne-e értelme. Én egyszerűen azt gondolom, hogy nem sokan hinnének nekünk.
"Azt érzem, hogy ezt a gárdást, ezt a torz szüleményeket mi szűltük." Hát nem mondtasz hülyeséget. Sajnos tapasztalatból mondom szükség van rá!
http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc
Hová lett a jó öreg szegregáció? Arra nem gondoltak, hogy nem ok nélkül voltak elkülönítve?
Mellesleg valahogy a Fidesznek is meg kell nyerni a kedves szavazói (tudjukkik) bizalmát ismételten, ha meg nem ők nyernek, hidd el ők fognak a leghangosabban cigányozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!