A cigánykérdés hogyan oldható meg szerintetek? Az utóbbi időben mi történt ez ügyben vagy ha nem történt akkor miért nem?
Attól, hogy pénzt adsz nekik érte, még népirtás!
Ez olyan, mintha fizetnék neked, aztán fejbe lőnélek!
Mint mondtam, nem kiirtani kell őket, csak megfegyelmezni!
18:30, könnyedén. Ugye egy cigány nem cigány, 25-30 fős csoportokban van csak nagy pofájuk. Ha lázadoznának, azt minél nagyobb tömegben tennék. Úgyszólván megspórolnák a fáradságot - lenyomni egy napalmot nekik, oszt csók.
"nem hagyják agyonlőni magukat" - a napalmot ez baromira nem fogja érdekelni :D
30. vagyok
Szerintem te korlátozni szeretnéd az egyén jogait :)
Én kiállok az emberek jogaiért!
Alkotmányba hogy 16 évtől joga van a műtéthez a nőknek! :)
Sőt kiállok a cigányok pozitív diszkriminációjáért is: kapjanak dupla pénzt egy sterilzációért :)
Na látjátok...
Pont az ilyen hozzászólók adnak alapot a Jobbikot rasszistázó propagandának is!
Nem nagyon kellene ilyeneket hangoztatni, hogy öljük le őket!
Na jó! Látom itt nincs egy darab normálisan,reálisan gondolkodó ember sem. Én sem szeretem a cigányokat,azonban a kérdező arra kíváncsi,hogy hogy lehet megoldani a helyzetet.
Én is sokszor kimondom,hogy ki kellene írtani őket,radikális gondolkodású vagyok-egyébként jobbikos-,azonban ti nem gondoljátok komolyan,hogy ha rajtatok múlna,kiírtanátok őket.Azért,mert én sem. A XXI. században élünk.
A megoldás: a jobbiknak volt egy nagyon jó felvetése: "egyes cigánygyerekeket bentlakásos iskolában kellene nevelni,teljesen elzárva az otthoni környezettől. Ezt én továbbgoldolva-radikálisként-az egész cigányságra kiterjeszteném. Egy Pécs cigány család gyereke menjen csak az ország másik végébe,zárkózzon szinte teljesen el saját cigányos környezetétől. Iskolának pedig nagyon szigorú,munkára,tiszeletre tanító,vallásos iskola kell.
Ennyi.
Oktatás + Munka
A munka Isten legnagyobb adománya...
És nem irodai munka kell nekik,hanem amit a cigányok évszázadokig végeztek másodrendű polgárként: vájogvetés,csatornaásás,kábelTV-ásás, egyszerű gyári munka. Pl. én ásatnék velük egy Duna-Tiszát összekötő csatornát-amelyet a reformkorban képzeltek el anno-...
Van itt munka.
Hatalmas állami közmunkákat lehetne szervezni- építkezés,gödörásás,hídverés-amelyek benidítanák a haldokló építőipart,a magyar csalások,fiatalok számára lakásépítés,stb stb...
Ez a jobbik programja,emberek! :)
Like!
Mondd el ezt a többi oldalon is, ahol szidják a Jobbikot, hogy rasszista, meg nincs semmi programja!
Bár sokat úgysem érsz el vele, mert csak a magukét tudják fújni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!