Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigánykérdés hogyan oldható...

A cigánykérdés hogyan oldható meg szerintetek? Az utóbbi időben mi történt ez ügyben vagy ha nem történt akkor miért nem?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 23. 15:21
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Attól, hogy pénzt adsz nekik érte, még népirtás!

Ez olyan, mintha fizetnék neked, aztán fejbe lőnélek!

Mint mondtam, nem kiirtani kell őket, csak megfegyelmezni!

2013. ápr. 24. 18:57
 32/50 anonim ***** válasza:

18:30, könnyedén. Ugye egy cigány nem cigány, 25-30 fős csoportokban van csak nagy pofájuk. Ha lázadoznának, azt minél nagyobb tömegben tennék. Úgyszólván megspórolnák a fáradságot - lenyomni egy napalmot nekik, oszt csók.

"nem hagyják agyonlőni magukat" - a napalmot ez baromira nem fogja érdekelni :D

2013. ápr. 24. 19:16
 33/50 anonim ***** válasza:
29 es a fegyelmezéstől nem lene polgár háboró . Nem is azt irtam hogy nem hagynák fegyelmezni magukat hanem hogy KI IRTANI. . A fegyelmezési kisérlet kétséges lene . Az egyik előtem iró monta hogy csak a szabályokat kéne betartani és egyenlő elbirálás.
2013. ápr. 24. 19:22
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

30. vagyok

Szerintem te korlátozni szeretnéd az egyén jogait :)

Én kiállok az emberek jogaiért!

Alkotmányba hogy 16 évtől joga van a műtéthez a nőknek! :)

Sőt kiállok a cigányok pozitív diszkriminációjáért is: kapjanak dupla pénzt egy sterilzációért :)

2013. ápr. 24. 19:23
 35/50 anonim ***** válasza:

Na látjátok...

Pont az ilyen hozzászólók adnak alapot a Jobbikot rasszistázó propagandának is!

Nem nagyon kellene ilyeneket hangoztatni, hogy öljük le őket!

2013. ápr. 24. 19:24
 36/50 anonim ***** válasza:

Na jó! Látom itt nincs egy darab normálisan,reálisan gondolkodó ember sem. Én sem szeretem a cigányokat,azonban a kérdező arra kíváncsi,hogy hogy lehet megoldani a helyzetet.

Én is sokszor kimondom,hogy ki kellene írtani őket,radikális gondolkodású vagyok-egyébként jobbikos-,azonban ti nem gondoljátok komolyan,hogy ha rajtatok múlna,kiírtanátok őket.Azért,mert én sem. A XXI. században élünk.

A megoldás: a jobbiknak volt egy nagyon jó felvetése: "egyes cigánygyerekeket bentlakásos iskolában kellene nevelni,teljesen elzárva az otthoni környezettől. Ezt én továbbgoldolva-radikálisként-az egész cigányságra kiterjeszteném. Egy Pécs cigány család gyereke menjen csak az ország másik végébe,zárkózzon szinte teljesen el saját cigányos környezetétől. Iskolának pedig nagyon szigorú,munkára,tiszeletre tanító,vallásos iskola kell.

Ennyi.

Oktatás + Munka

A munka Isten legnagyobb adománya...

És nem irodai munka kell nekik,hanem amit a cigányok évszázadokig végeztek másodrendű polgárként: vájogvetés,csatornaásás,kábelTV-ásás, egyszerű gyári munka. Pl. én ásatnék velük egy Duna-Tiszát összekötő csatornát-amelyet a reformkorban képzeltek el anno-...

Van itt munka.

Hatalmas állami közmunkákat lehetne szervezni- építkezés,gödörásás,hídverés-amelyek benidítanák a haldokló építőipart,a magyar csalások,fiatalok számára lakásépítés,stb stb...

Ez a jobbik programja,emberek! :)

2013. ápr. 25. 21:23
 37/50 anonim ***** válasza:
67%

Like!

Mondd el ezt a többi oldalon is, ahol szidják a Jobbikot, hogy rasszista, meg nincs semmi programja!

Bár sokat úgysem érsz el vele, mert csak a magukét tudják fújni!

2013. ápr. 25. 21:29
 38/50 anonim ***** válasza:
Az építőipar magával húzná a többi ágazatot,hatalmas megrendeléseket teremtene az iparnak,bányászatnak,kereskedelemnek-úgy,hogy közben a magyar ipart is támogatni kellene (ott is dolgozhatnának cigányok)-,a termelést nem a magyarságra kellene terhelni,hanem az 1, másfél milliós cigányságra. Hatalmas munkaerő áll rendelkezésünkre,és nem használjuk ki. A húzóágazat kikényszerüsítené a mezőgazdaság további fejlődését (mezőgazdaságunk van,emberek!,viszont feldolgozóipar nélkül nagyon rossz a helyzet). Feldolgozóipar: bőrgyár,élelmiszeripar,TEXTILIPAR,stb. stb-újabb lehetőség a cigányság bevonására...
2013. ápr. 25. 21:32
 39/50 anonim ***** válasza:
12%
21:29-esnek: igen,sokan szidják. Pedig az ország 2/3-a jobbikos,csak NEM TUD RÓLA,félnek is talán tőle (nem tudom miért,ahogy írtad,nem rasszista)
2013. ápr. 25. 21:35
 40/50 anonim ***** válasza:
És nem az a rasszista, aki meg akarja oldani a problémát-mint a jobbik-,hanem éppen ellenkezőleg: aki nyomorban hagyja a cigányságot,és így a magyarságot is,az a rasszista
2013. ápr. 25. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!