Magyarországon sok szélsőjobboldali miért dicsőít olyan embereket akik nem kedvelték a magyarokat?
Hogy a legnagyobbat mondjam, Adolf Hitler.
Hitler nem kedvelte a magyarokat, sőt egyenesen lenézett minket, ennek ellenére mégis sokan éltetik a szélsőjobboldalról.
Értem én,hogy "Az ellenségem ellensége a barátom" a fő alap, de nem tudom...én is közel állok a szélsőségességhez, de Hitler nem fekszik nekem.
Akkor már inkább Szálasi meg a Hungarizmus, mert az a magyar és nem Hitler.
Vagy ott van Jörg Haider, aki szintén magyarellenes és mégis népszerű a szélsőjobb köreiben.
"Én szívesen odaadnám Magyarország területét a németeknek. Sokkal felsőbbrendűek, mint mi és csodás hellyé tudnák tenni ezt a vidéket. A magyaroknak pedig megtiltanám a gyerekvállalást, hogy lassan elfogyjunk.
Te rosszabb vagy Hitlernél!
Na jó!
Ezt a sok buta lózungot nem lehet ép ésszel olvasni.
1, Ma Magyarországon nincs szélsőjobb.
Csak az ideológiai fertő ami elakarja hitetni a hiszékenyekkel hogy van.
2, Kb ennyi az alapja:
"1938 augusztusában Adolf Hitler hivatalos látogatásra hívta Horthyt és Imrédyt. A tárgyalások során Hitler közölte velük, hogy küszöbön áll a Csehszlovákia elleni támadás időpontja. Azt várta a magyar féltől, hogy játssza el az agresszor szerepét, aminek fejében Szlovákia teljes területét felajánlotta Magyarország részére. Ezt Horthyék egyhangúlag elutasították.[60] Az ott tartózkodó Kánya Kálmán szerint Horthy figyelmeztette Hitlert, hogy újabb világháborút fog kirobbantani, amit el fog veszíteni, mivel nem rendelkezik tengeri hatalommal. Hitler ezt követően kiabálni kezdett vele. Horthy figyelmeztette, hogy távozni fog, mivel ez a hangnem megengedhetetlen egy önálló, ezeréves állam képviselőjével szemben. Hitler nyugodt, tiszteletteljes hangnemre váltott, azonban ettől kezdve gyűlölettel viseltetett Horthy irányában.[61]"
Persze ez a balibek számára elég kontraproduktív, de ne is zavarja őket!
"Amúgy meg nem értem, hogy miért kell tagadni azt, hogy a németek egy magasabb szinten helyezkednek el tőlünk. Ez teljesen nyilvánvaló, elég ránézni Németországra, hogy hol tart, aztán meg Magyarországra. Amit ők elértek és létrehoztak, az köszönőviszonyban sincs azzal, amik mi vagyunk. Erről van szó, ezt látja az, akit az értelem befolyásol és nem az érzelmeivel meg az indulataival "gondolkodik".
Neked meg az agyad helyén nincs köszönő viszonyban sem semmi!
A Németek a II vilháb után kemény összegeket kaptak az USA tól.
Marshall-terv
Arról nem is beszélve hogy a 70es évekig meghatározó volt a szén és a vas szerepe az ipari teljesítményben.
Amiből a németeknek van volt rendesen.
Mi mit is kaptunk?
Az oroszokat a kgst t és a kokom listát.
"Én szívesen odaadnám Magyarország területét a németeknek. Sokkal felsőbbrendűek, mint mi és csodás hellyé tudnák tenni ezt a vidéket. A magyaroknak pedig megtiltanám a gyerekvállalást, hogy lassan elfogyjunk."
Kösd fel magad! Menj az élősködőmenetre tüntizni a fajtátbéliekkel! :)
"Most ez tényleg arra verte a nyálát, hogy ezer év alatt csak egy kis s*ggdugasz, elcseszett országot tudtunk felmutatni? :D"
Ez az ország a magadfajtájú csőcselék miatt lett ilyen, nem is értem minek vagytok itt, elvégre a dezsvíretek is megmondta, hogy "el lehet menni innen, itt lehet hagyni bennünket"! :D
"Most jön a személyeskedés meg a hőbörgés jó ungarisse módra, amikor már nem tudsz semmi értelmeset felmutatni arra, hogy a magyarok mégis miért jobbak a németeknél."
Te személyeskedsz kis hülye! :) Menj germánisztánba, aztán oda írogassad a hülyeségeidet, sájsze názzi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!