Sokan miért a többség társadalmat hibáztatják a kisebbség problémája miatt?
Tudjuk , hogy melyik kisebbségről van szó.
Jó néhány ember , minket a többség társadalmat hibáztatja , mert a kisebbség nem tud "integrálódni".
Általában ezek a személyek védik is őket és minket meg elmondanak mindennek.Tudjátok a szokásos szövegek:kirekesztők , rasszisták....stb
Ezek az emberek még életükben nem láttak ahhoz a bizonyos kisebbséghez tartozó polgárt?
A hiba a kisebbségben van és nem bennünk.Nekik egy külön világuk van.Nem mi zártuk ki őket, saját maguk emeltek falat.
Rengeteg lehetőséget , anyagi támogatást és egyéb támogatásokat kaptak és kapnak ma is.
"A többség kergette őket a külvárosi putrikba,"
Csak a tisztánlátás kedvéért.
A cigányok először szekereken vándoroltak, aztán letelepedtek, laktak az útszélen és erdőkben.
Később a falu szélére építették a putrijukat, többségük ma is ott él. Kádár alatt kezdtek beljebb somfordálni, megjelentek a városokban.
Nehogy már úgy állítsd be, mintha a falu/város közepén élő cigány polgárságot kiűzték volna a falu/város szélére egy gettóba a csúnya magyarok!
Minden községnek megvolt a maga néhány cigány családja, akit eltartott a falu. Ez egészen a cigány népességrobbanásig működőképes volt, amikor is megfordult az arány és már képtelenség volt eltartani őket.
Annyira nem értem azokat, akik ekkora mértékben védik őket!
Egy dolog az antirasszizmus, és az egyenlőség védelme, és megint más dolog, amikor valaki átesik a ló másik oldalára, és már nem látja a fától az erdőt!
Ha valaki elköp egy olyat, hogy túlszaporodnak minket, és ezt szabályozni kellene, mert mi leszünk kisebbségben, az rögtön rasszista!
Pedig hol van ebben az egyenlőség?
Ez már régen nem arról szól, hogy kevesebbnek tekintjük őket, és ki vannak rekesztve, hanem arról, hogy ez a sok antimagyar maga lesz rasszista, és pozitívan diszkriminálja őket, a mi hátrányunkra!
Ez régen nem egyenlőség, amit ők akarnak!
Nem is értem, hogy lehetnek ennyire vakok, és hülyék!
"Annyira nem értem azokat, akik ekkora mértékben védik őket!
Nem is értem, hogy lehetnek ennyire vakok, és hülyék!"
Egy részüknek fogalmuk sincs a valós helyzetről, mert csak fényképen láttak cigányt.
Találkoztam már pár cigányvédő liberálissal, aki melléjük költözve, megismervén őket, egy hónap után akkora cigányellenesek lettek, mint a huzat.
Lakva ismerszik meg az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!