Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 2014-es választásokon...

A 2014-es választásokon megint jönnek majd névvel a híres kommentelők mint 2010-ben?

Figyelt kérdés

pl: gondolkozóóó, Kolopele, Pedro, <covenant>, Szabadosi János, Helmet, Mudri Lav, Bumbi02, sz1u, kirájjhekker, kamumail

Őket mindenki ismerte, viszont eltűntek.

Megint lesznek ilyen nagy nevek a választásokon?

2013. ápr. 21. 13:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
Hogyne, csakis a az oldalpreferancia miatt, véletlenül sem a trágárkodás/provokáció vagy a huszonnyolcadszor is feltett kérdések miatt. Amúgy egész pontosan mit is keresel eme balliberálisiok által uralt alfórumon, a sok hazaáruló között?
2013. ápr. 21. 17:09
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Nekem már nem kell Orbitól jobb miniszter elnök, vele jòl járt az egész ország, ha nem ö lett volna most nagyobb bajba lennénk, de pontozatok le csak meginr!

Van rossz oldala elismerem, de egy világ gazdasági válságban enél többet nem várhatunk tölle így is túl teljesìtett.

2013. ápr. 21. 18:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem ezek közül egy sem hiányzik.... Lehet ezzel egyet vagy nem egyet érteni.

A legtöbb név nem ismerős nekem, de van egy-két "ismerős" név ami még mindig itt ontja a hülyeségeit.

2013. ápr. 21. 22:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem "Madárka" nevű felhasználó "hiányzik" a legjobban, ha találkoznék vele adja Isten, szívesen homlokon nyomnám a hólapáttal.
2013. ápr. 21. 22:58
 15/18 anonim ***** válasza:

"Ez az oldal erősen balib, és nem kedvelik az okos érvelő jobbot, az kártékony a számukra.

Ha egyszer egyszer felcsöszik az agyam, beszólok de hamar ki is b@sznak."

Tehát az ún. "okos érvelő jobb" szükségszerűen (mivel GYIK-en biztosan lesz, aki "felcsöszi az agyát"...) trágárkodik? Vagy mégsem olyan okos, mint amilyennek képzeli magát? :D

2013. ápr. 22. 00:27
 16/18 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Én például itt vagyok, nem tűntem el...

És a véleményemet el szoktam mondani, MINDEGYIK oldal hülyeségei ellen.

Ez nem a választásoktól függ.

Pedro

2013. ápr. 22. 14:43
 17/18 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Kolopele valószínűleg eltűnt, őt a többség eléggé kiutálta innen, pedig értelmes ember volt.

Kamumailt szoktam néha látni, Helmet is gyakran írogat.

Bumbi és szlu elég ritkán jelenik meg, ha jól láttam.

gondolkozóóó, kirájjjjhekker..... Na róluk aztán igen régóta nem tudok semmit.

Mudri Lav, <covenant> szintén régen járt erre.

De nincs kizárva, hogy még visszatérnek.

Pedro

2013. ápr. 22. 14:49
 18/18 Flector 67 ***** válasza:
Kolopele hova lett? Tényleg értelmes ember volt, csak kicsit nagyot mondott.
2013. máj. 3. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!