Nem aggasztó, amit a pécsi "túrázókkal" műveltek?
Most nem a szegény neonáci-skinheadeket sajnálom, hanem hogy csakúgy odamennek a rendőrök egy túrázó csoporthoz és beviszik őket, meg eljárás indul garázdaságért.
Ez azt veti fel, hogy ezentúl ezt bármilyen sétáló csoporttal megtehetik, mondjuk egy óvodáscsoporttal.
ma 18:04
Nem olvastál te túl sok Rejtő-regényt? :)
"20-as válaszoló, kérlek írd már le, hogy pontosan mi volt az a körülmény, amitől az a sétálás >nem olyan< sétálás, mint a többi sétálás, hanem >térvénysértő sétálás<. Kérlek!"
Vagy nem nekem írtad, vagy baj van a felfogással. Nem írtam, hogy törvénysértő, azt írtam elmebeteg. Ez rosszabb. Nade Gyurcsány bezáratta az OPNI-t, így nem lehet Fletóval együtt nyaraltatni őket ott. Pedig nem sajnálnám az adómat rájuk.
Neked szólt, konkrétan a "begyűjtés" szót használtad. Na már most egy állítólagos jogállamban az emberek nem "szemetek", és nem lehet őket politikai nézeteik alapján "begyűjteni". A sétáláson kívül más nem valósult meg, márpedig garázdaság eljárás indult, tehát ez mégsem egyszerű sétálás lett volna, ha egyáltalán hagyják őket sétálni, de már a sétálás megkezdése előtt fogdába szállították őket. Tehát a vád bűnös sétálás előkészületével megvalósított garázdaság.
Szóval jó lenne ezt kifejtenie mindazoknak, akik ezt helyeslik, mert "elmebetegek", meg "szemetek" hogy ezt milyen alapon gondolják? Meg aztán mi az "háttér", amire utalgatsz? Ne kerülgesd a forró kását, hanem mondd ki a konkrét büntetőjogi pontot, aminek az áthágása megtörtént, ezért az eljárás jogos.
idióta sétálók - akiket azért nagyon is jól fel lehetett használni: ha nem viszik be, ha beviszik mindenképp Magyarországnak árt.
ha nem viszik: JÉ! itt -az egész országban fasiszták kóvályognak!
ha beviszik: JÉ! itt sétálni sem lehet, mint micimackó dünnyögve (hitler nevét, de hát kit érdekel)
bónusz kérdés: NA kiknek jó ez ? kérem a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!