Ki ez a Fideszes politikus, akinek Kálmán Olga visszaszólt?
Egy német polgármestert kitüntetett a Magyar Állam, az visszautasította azt.
Volt egy riport nemrég az ATV-ben, amiben Kálmán Olga vednégül látta egyik Fideszes politikust. A politikus azzal akarta védeni a Dicső Nagymagyar Világnemzeti Büszke Igazi Magyar Kormányt, hogy "hát ki ez a polgármester, kit érdekel, hogy visszautasította".
Olga erre visszaszólt, hogy "miért, magya milyen kitüntetést kapott életében?"
Ki ez a Fideszes politikus? Nem találom a musort, meg szeretném nézni és nem tudom, hogy hol érhetném el. ATV honlapjára is rengeteg van feltöltve, nem tudom, hogy melyik az.
Bár érzem az írásod hangvételén, hogy nemigazán vagyunk egy világszemléleten, sőt, kifejezetten gúnyosan írsz arról, ami az én értékrendem, így elgondolkodtam egy percre, de amenyit tudok, segítek: Kálmán Olga az Egyenes beszéd c. műsort vezeti, írd be az atv.hu keresőjébe a műsorcímet, majd keresés (majd kattints át a "videók" fülre, és nyomd meg ismételten a "keresés" gombot, mert egyébként nem érzékeli a váltást). Azután pedig lődd be nagyjából a dátumot, mikor láttad, és nézd vissza az akkori adásokat.
Adok egy tippet is: Kálmán Olga egy ideje nem szerepel (tudtommal még mindig) így a legutóbbi egy-két (vagy nem is tudom pontosan, milyen időtartam) adásait eleve át is ugorhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!