Mi ez a nyugattal való szembefordulás?
Negyed évszázada még az összes jobbos rendszerváltó ott tolongott Bush elnök meg Palmer nagykövet látogatásánál, ódákat és himnuszokat írtak a Nyugatnak/Nyugathoz, dícsőítő beszédek hangzottak el a tévében, gyűléseken, újságokban méltatva a nyugati típusú demokráciát és nem feledve az 56-ban kapott támogatást.
És mi van most? Megy a pocskondiázás minden fórumon, elnyomó Nyugatot emlegetnek, stb.
Pedig elárulom: a nyugati típusú demokrácia soha nem változik és szó sincs államok közti egyenlőségről, úgyhogy nem értem mi ez a hirtelen "felébredés".
Akkor mindenki azt hitte, hogy majd maga a Mennyország köszönt be ide, ha demokrácia meg kapitalizmus lesz.
Azóta kiderült, hogy a dolog nem így működik és csalódtak az emberek.
Ha bízol a párodban, de közben kiderül, hogy csal téged már fél éve, akkor mit fogsz gondolni róla?
Orbán Viktor és a jó magyar emberek felébredtek és észrevették, hogy a nyugat fel akarja sázmolni Magyarországot és ez ellen tenni kell és Orbán Viktor tett is sokat!
nem hagyja ezt, hogy a nyugati sátánimádók gyarmata legyen Magyarország!
nem baj, ha az ember felismeri az ellenséget, még ha későn is!
Mert mi nem ilyet akartunk.
Régebben én is támogattam ezt a nyugati típusú demokráciát , rendszert.
Ma már rájöttem , hogy ez a nyugati típusú liberális demokrácia az egyik legrosszabb államforma.
Az egész egy hazudozás.
Hirdetik az egyenlőséget de közben pozitívan diszkriminálnak valakiket faji alapon.
Volt szerencsém Franciaországban dolgozni , ahol megtapasztaltam a roppant betegesen "toleráns" életformát és a multikulti "szebbik" arcát.
Hát köszönöm ,én ebből nem kérek,
Nem ilyen demokráciára számítottunk.Ez egy fertő.
A demokrácia maga nem rossz , de ami Európában folyik az valami borzalom.
56ban nem kaptunk támogatást ... támogatás az, amit líbiában, egyiptomban tettek. (bár az is kérdéses, hogy kit támogattak ezzel ... )
A másik, hogy 56ban sem az volt a terv, hogy nyugati típusú demokráciát építünk ki. ... Nagy Imre nem ezt hirdette, csak függetlenek akartunk lenni, úgy mint svájc (amolyan kelet-nyugat közötti átmenetet).
nagy imre szdsz-es világot akart szerintem! nem hiába szereti úgy őt az szdsz és gyurcsótány!
akinek meg nem tetszenek a hozzászólásaim ne olvassa, nem kötelező! demokrácia van! nem kell elolvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!