Örülnél, ha érpatak polgármestere lenne a miniszterelnök?
Figyelt kérdés
Orosz Mihály Zoltán lenne a miniszterelnök, mit szólnál hozzá? Én 100%-ig támogatnám.2013. ápr. 19. 01:26
11/26 anonim válasza:
Jól fel van öltözve, ha miniszterelnök lenne, akkor is ebben járkálna? :D Komoly lenne, ha így jelentené meg mondjuk az EU-nak, hogy kilépünk. :D
De egyébként nem támogatnám. Az ilyen emberek azok (meg például Zagyva), akik miatt nem tudok teljes mellszélességgel a Jobbik mögött állni, valószínű nem is megyek szavazni. Úgyhogy inkább Vona.
12/26 anonim válasza:
Mármint "jelentené be", úgy látszik ma nem vagyok a toppon..
13/26 anonim válasza:
Azért ez az ember kegyetlen... :D
Miniszterelnöknek pont annyira akarom, mint Gyurcsimókust. Ő is vicces ember, de attól miniszter már ne legyen. :)
14/26 anonim válasza:
Azért a liberálisnak van elég bőr a pofáján, hogy továbbra is bent ül a rendezvényen. Tipikus bomlasztó!
15/26 anonim válasza:
Hát engem nem az tesz boldoggá hogy a legaljább félkegyelmű a miniszterelnökünk.
16/26 anonim válasza:
Hamarosan egyre több ilyen polgármester lesz, mert bizonyos problémák lassan már elviselhetetlenek ebben az országban.
17/26 anonim válasza:
Olyan jó látni, ahogy a baloldaliak félnek meg terjesztik megint a hülyeséget:)
18/26 anonim válasza:
Nem.
Ő nem jó miniszterelnöknek , inkább a közbiztonságért felelős vagy egyéb elnöknek tenném.
Bár az is elég lenne ,ha sok ilyen Orosz Mihály létezne.
19/26 A kérdező kommentje:
ha nem vagytok képben, minek válaszoltok? nézzetek utána bmeg. ti ültök a net előtt, te jó ég.. többet is ér ha itt vége a kérdésnek.
2013. ápr. 19. 09:54
20/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk abból igazatok van, hogy miniszterelnöknek talán merész lenne, de mondjuk belügyminiszternek odatenném.
2013. ápr. 19. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!