Kik azok a politikusok, akik izraeli-magyar kettős állampolgársággal rendelkeznek?
Nem tök mindegy?
BEcsületes legyen, értünk dolgozzon. Magyar állampolgár az összes,, aztán mégis semmibe vesznek bennünk.
Nemtom, ha én zsidó lennék és valami egészen kutya dolgot akarnék művelni Magyarországon a magyarság ellen, akkor nem szaladgálnék izraeli állampolgárságomat lobogtatva, hanem megpróbálnám minél inkább elrejteni a zsidó származásomat, ezért minimum nem lenne izraeli állampolgárságom.
Ha meg nekem eszembe jut ez, akkor nem hinném, hogy a zsidóknak ne jutna eszébe, elvégre elég okos népség...
ma 20:43 Én nem pontoztalak le, de az új izraeli lakóparkok léteznek. Magyar ott nem vehet magának lakást. Izraelben árulják őket.
Az véletlenül se zavarjon hogy a videón a szöveg a maceszgolyó receptje.
Gyurcsány NEM zsidó, a felesége az. Ő viszont nem képviselő.
De ha nincs helye kettős állampolgárságúnak a parlamentben, akkor is háborogtok majd, ha Tőkés László képviselő lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!