Mikor lesz már végre újra egy olyan párt itthon, mint amilyen az SZDSZ volt?
Téged a liberális eszmékkel jól átvágtak.
Az SZDSZ volt eddig a legkorruptabb párt. Igazi kizsákmányoló és magyar gyalázó!
Szavazz a beteges Fodor Gabriellára és az ő pártjára, a Magyar Liberális Pártra.
A liberalizmus eszméje nem létezik!
Ahol szabadság, ott nincs egyenlőség.
Ahol egyenlőség, ott nincs testvériség.
Ahol igazából szabad lehetnék, bármi nemű tevékenységemmel mások szabadságát korlátozom, tehát ő nem szabad.
Például nem lehet mindenhol cigarettázni, korlátolva vagyok, de ha rágyújtok, akkor az másokat zavar, mások szabadságát korlátozza.
A liberalizmus csak hangzatos szó, semmi több.
Én tudom:
A liberalizmus = szabad rablás.
Tessék! Megválaszoltam tömören.
méretéhez képest az SZDSZ ártott a legtöbbet az országnak annyi korrupt és hozzá nem értő, zselégerincű politikusa egy pártnak sem volt, ami elég nagy szó. nemzetellenesek, idegenszívűek pártja volt. a szadeszes miniszterek kártékonysága óriási volt. (Csillag, Hováth Á., Magyar B....)
semmi másról nem szólt mint a kisebbségek előretolása mindenen keresztül, a többség ellenére (pl melegfelvonulás)
Ja a Horn Gabeszt kihagytam. Ő adásban is kimondta hogy fontosabb az SZDSZ jövője mint az országé, youtubeon is fent van. Ő is magas szintre jutott és semmi hasznosat nem csinált csak lenézett mindent ami nemzeti. Most épp a republikon intézetet vezeti hasonszőrű "szakértőkkel".
Remélem soha!
"A kérdező kommentje:
Neked fogalmad sincs, mi a liberalizmus... Ha érdekel a dolog, akkor írj ki egy kérdést erről, itt viszont ne térjünk el a tárgytól többet.""
Lehet hogy sokunknak nincs teljes rálátása a valódi liberalizmusról, de hidd el hogy az SZDSZ nek a világon semmi köze nem volt hozzá!
Persze a mai liberalizmus már csak egy túlpolitizált a nagytőke fegyverének tekintendő elkorcsosulás, így aztán lehet hogy az SZDSZ még is liberális volt.
Az SZDSZ nem liberális elvet képviselt , hanem az individualizmus torz változatát, de lehet jobban közelít a nihilizmushoz.
Liberális magyar volt pl:Széchenyi István.
Persze , akkoriban más neveztünk liberalizmusnak , amit ma annak nevezünk az valójában nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!