Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elhunyt Szalai Annamária. Mit...

Elhunyt Szalai Annamária. Mit szólsz hozzá?

Figyelt kérdés

[link]

Én nagyon szomorú vagyok, igazi hazafi volt. Mindent megtett, hogy normális médiaviszonyok legyenek, ne csak a kommunisták uralják a médiát :(

2013. ápr. 12. 09:12
 1/9 Andizsuzsi ***** válasza:
90%
Mit kellene szólni? Részvétem a családjának.
2013. ápr. 12. 09:17
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Betilthatta volna az Éjjel-nappal Budapestet és a hozzá hasonló szennyműsorokat is.
2013. ápr. 12. 09:21
 3/9 Shai-Hulud ***** válasza:
66%

Hát ez az!

Einstein halott, Antal Jóska is, Meg az a Szecsőr is, meghalt, most meg az Annamária... És én se érzem túl jól magamat.

2013. ápr. 12. 09:31
 4/9 anonim ***** válasza:
44%

Nem szólok hozzá semmit.Egyszer mindenki meghal. Mivel most hallom először a nevét így nem igazán jelent többet számomra a halála a Kovács Pista bácsinál aki szintén valahol meghalt..

Azt írják valami nagy fejes volt a médiánál.. Végezhette volna jobban a munkáját mert ami most megy a tévében az minden csak nem jó.

2013. ápr. 12. 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Reményeim szerint egy tisztulási folyamat indul el a közmédiában és a kermédiában. Pártatlansággal kevesebb reklámmal nívósabb műsorokkal.
2013. ápr. 12. 09:53
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Jobbak lettek a műsorok a királyi tévénél, de még egy csomó szenny műsor van a kereskedelmi adókon.
2013. ápr. 12. 10:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodjon békében, részvétem. Ezt szólom.
2013. ápr. 12. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Szóhoz sem jutok..
2013. ápr. 12. 12:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem olvastam az elmúlt években a nyilatkozatait, viszont 2010 (vagy 2011?) környékén érdekelt a fellépése, annak idején belehallgattam a beszédeibe. Tiszteltem, mert egy dinamikus, életteli, bátor nőt láttam Benne. Akkor engem elsősorban a kiberzaklatásos esetek érdekeltek, aminek magyarországi megjelenéseit lányegében hallgatás övezi (napiszar-ügyek). viszont az USA-ban valamivel több elemző tanulmány született a témában, és több igazolt öngyilkosság-botrány is történt, ezért a jelenség komoly gondnak tekinthető ott is, és nálunk is. Szalai Annamária médiabeli szerepével nem foglalkoztam, de a kiberzaklatás kapcsán meghallgattam a nyilatkozatait annak idején, és érdekelt is a mondanivalója. Az elmúlt években nem foglalkoztam többet az üggyel, keveset tudok róla, milyen karrierje volt azóta. Sajnálom nagyon, hogy meghalt, amikor először olvastam, nem is nagyon tudtam elhinni.
2013. ápr. 17. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!