Miért nyilas jelkép az Árpádsávos zászló?
"A világon számos hely van, ahol nem kellene árpádsávos zászlót, vagy náci turulmadarat nézegetniük." ember te hülye vagy szerinted a turulmadár mióta náci bazdmeg az egy kibaszott sas nem egy turul a turul az a kerecsen sólyom nagyobb változata ami apró rágcsálókkal táplálkozik és egyáltalán semmi köze a nácikhoz. egy monda szerint egy turulmadár vezette a kárpát medencébe ős apáinkat
mellesleg a kérdésre válaszolva
tegyél egy nyilas zászlót és egy árpádsávos zászlót egymás mellé a monitorodon nézd meg őket jól és látsz is egy jelentős különbséget!!!
Árpád sávos zászló 4 piros csík és 4 fehér csík
EZZEL SZEMBEN!!! a nyilas zászló 5 piros és 4 fehér csík
piros csíkok jelentése a nemzettaró paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiség, a nemzetmegtartó nő-gyermek-ifjúság, a nemzetvédő fegyveres erők
míg az árpád sávos zászlóban nyilván teljesen mást jelent!
che geuvara pedig egy szánalmas senki volt aki szeretett nagyrészt ártatlan embereket gyilkolászni őő a nagy lázadó forradalmár persze azt már mindenki elfelejti hogy egy pár ember halálát okozta nem is kevés. nekem van egy che guevarás pólóm rajta a kibaszott nagy arca bekarikázva és áthúzva:D nagyon szeretem amikor elmennek mellettem olyan emberek akiken éppen egy che guevarás póló van vagy táska cipő esetleg kitűző. elég vices már nem azért na de mindegy is. a lényeg hogy árpádsávos zászlót nyugodtan hordhatsz magadon én is hordok és aki le náciz tudatlan módon annak elmesélem a két zászló tulajdonságait és történetét meg hogy a nácik nem voltak egyenlők a nyilasokkal ezt sosem szabad elfelejteni a nyilasok a nemzetet egynek tartották jelzi ezt a négy fehér sáv is amelyben a különböző népekez sorolja bele persze az őslakosokat és nem a zsidókat a niggereket és egyéb semmirekellőket. jah és igen én pl.már vissza vezettem a hatodik generációig a családfámamt bármilyen hihetetlen.
röviddebben a kérdésre válaszolva egyszerű TUDATLANSÁG!!!
A sarló-kalapácsos vagy CCCP feliratú pólóban mászkáló egyének általában poénra veszik a dolgokat, és nem akarnak kiírtani egész népcsoportokat, nem hazaárulózzák le azokat a honfitársaikat, akik nem úgy gondolkoznak mint ők, nem uszítanak, nem terrorizálják a lakosságot. Én ezért félek jobban a szélsőjobbtól, mint a szélsőbaltól (aminek képviselői elég kevesen vannak, mindenki tudja, miért).
Az árpádsáv önmagában nem önkényuralmi jelkép (ha így lenne, nem szerepelhetne az általad említett helyeken), de a szélsőjobbos neonáci mozgalmak saját szimbólumként használják, és ez már káros, hiszen azt sugallja, hogy csak az lehet igaz magyar, aki minden más nemzetiséget gyűlöl, revizionista, nem riad vissza a gyilkolástól, sőt, arra buzdít, és az erőszak hatalmában hisz a józan ésszel és a demokráciával szemben. EZ káros.
Azért mert egy rendszer anno azt használta? Akkor nyisd ki a szemed mert nem az Árpád sávokat használták(számold meg a csíkokat és vesd össze az Árpád sávos csíkokkal)
Az izraeli zászló szintén betiltandó, ugyanis a palesztinokat annak árnyékában ölik halomra.
"Azért mert egy rendszer anno azt használta? Akkor nyisd ki a szemed mert nem az Árpád sávokat használták(számold meg a csíkokat és vesd össze az Árpád sávos csíkokkal)"
Nem számolom, mert ennek nincs jelentősége?
"Az izraeli zászló szintén betiltandó, ugyanis a palesztinokat annak árnyékában ölik halomra."
Kevesebb Kuruc Infót kellene olvasnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!