A rasszizmus butaság vagy gonoszság?
Leginkább képtelenség. Matematikailag is bebizonyítható, hogy mekkora baromság. A rasszizmus szerint egyik zsidó vagy cigány ugyanannyit ér emberileg, mint egy másik zsidó vagy cigány, gyakorlatilag semmit. Ez egyenlettel felírva a következőképpen néz ki:
cigány=cigány
Mága Zoltán=Gáspár Győző.
Ez képtelenség. Így tehát a rasszizmus is képtelenség.
"Leginkább képtelenség. Matematikailag is bebizonyítható, hogy mekkora baromság."
Akkor ugyanezt elmondhatjuk a "minden ember egyenlő" elvről is.
ember = ember
Teréz anya = Raffael Sándor (Marian Cosma gyilkosa)
Ez képtelenség.
"A gyerek felnő, tanul, tapasztalatokat gyűjt és gondolkodni kezd."
Vagy: az idióta szülő már kisbaba korában "magyar harcos" pólóba öltözteti, és beleneveli, hogy aki nem turulfi, az szükségszerűen undorító, rossz és egyebek.
Láttam ilyet HÉV-en. Az egész család, apa, anya, kislány, pici baba Magyar Harcos pólót viseltek. Egy teljesen konszolidált kinézetű, ápolt cigány ült a HÉV-en, egy magyar nővel, véletlenül tudom, hogy dolgozni mentek, a kislány le akart mellé ülni, hozzáteszem, tele volt a kocsi, máshol már nem volt hely. Az anyja szabályosan elrángatta onnan, a gyerek csak nézett bután, hogy most miért nem ülhet le. Akkor milyen tapasztalatot gyűjt a gyerek? Már előre utálnia kell, amiről azt sem tudja, hogy miért utálja.
47# Teréz anya is cigány volt.
És te magad mondtad ki, hogy Teréz anya=Rafael Sándor az képtelenség.
Igen, tényleg az. Egyetértek. Ez is azt igazolja, amit én mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!