Tényleg nincs Magyarországon már szólásszabadság?
Kitörölték a polkorrekten megfogalmazott holokauszt kérdést (pont most adtak le a tv-ben egy reklámot róla), illetve felvonulást lehet betiltani ugyan ezen okból?
Most kérdem én, aki nem egy zsidó holokauszt fan az meg sem szólalhat a saját hazájában?
Állandóan a kisebbség jogaiért ugrálnak, én meg mint többség nem élhetek a kritika jogával a saját hazámban?
És akkor még csodálkoznak hogy egyre több a rasszista...
én már félek beszélni bizonyos körökről, mert rasszista és antiszemita jelzőket úgy használják egyesek, mint más a névelőt ... akkor is, ha dicsérem, akkor is ha bírálom őket. Így nem lehet már érdemben beszélni se, csak arról amit nem tiltanak...
Azt hiszem erről nem a kormány tehet, hanem az a nemzetközi légkör, ami napról napra bűnösséget és szégyent sulykolja az emberekben...
"Most kérdem én, aki nem egy zsidó holokauszt fan az meg sem szólalhat a saját hazájában?"
Miért? Írd le, hogy miben korlátoz ez téged?
A Holokausztot el kellene már felejteni , a bal cionistáknak is meg a jobboldaliaknak is.
Évente legyen 1 Holokauszt megemlékezés minden városban , amire AKI AKAR elmegy.És ne legyen kötelezve rá.
És kész , ennyi.
Nem csak korrekten, hanem agyafúrtan is kell fogalmaznod.
Nekem kint volt 2 hétig egy kérdés, ekkor egy bátrabb kommentem miatt rájöttek és letöröltek az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!