Van olyan ember, aki még mindig hisz az MSZP, Fidesz, Bajnai Gordonnak? Tönkretették az országot, és ezek után még mindig vannak olyanok, akik rájuk fognak szavazni?
Figyelt kérdés
Nem érzik magukról, hogy meg vannak tévesztve?2013. ápr. 7. 13:51
11/15 anonim válasza:
Igaza van a Jobbiknak. A WHO a homoszexualitás terjesztésével próbálja a világ népességét csökkenteni. Ezért készülnek olyan filmek reklámok, amikben a fiatalokat tévútra viszik.
12/15 A kérdező kommentje:
Ez elég primitív hozzászólás volt tetro.
2013. ápr. 7. 23:09
13/15 anonim válasza:
Most már piszkosul kíváncsi lennék, hogy kik ezek a ködös valakik, akik "tönkretették az országot". Az elmúttnyócév? Az elmúlt 20 év? Kádár gulyáskommunizmusa?
Mondjuk az se tett jót az országnak, hogy a második világháborúban a nácik oldalán álltunk, de az elsőben is sikerült a vesztes oldalt kipécézni.
Én egyik pártban sem csalódtam, mert egyiktől sem vártam többet, mint amit produkált. Most sem tudok olyat, amelyik csodát tenne. Megpróbálom a legkisebb rosszat kiválasztani.
14/15 tetro válasza:
Amennyiben nálad a szellemes szinonimája a primitív, akkor abban az értelemben tényleg az volt :D
15/15 A kérdező kommentje:
Amennyiben nálad a szellemes szinonimája a hazugság, ferdítés, akkor valóban az volt.
2013. ápr. 8. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!