Ugye nem csak amiatt indult ilyen durva hajtóvadászat a pécsi támadó ellen, mert Páva Zsolt politikus lányát támadta meg?
Igen, utolsó, ebben igazad van. Vannak kivételek nyilván, de rengeteg eset marad titokban, anélkül, hogy bárki foglalkozna vele. Viszont ha egy főkolompos nagykutya g*ci hozzátartozójával történik, akkor kivétel nélkül mindig mindenki felhördül és hatalmas erőket mozgósítanak.
Amit még írtam, elismerem durva, persze, hogy az lenne a legjobb, ha senkit. De ha választani lehetne és ezzel segíteni a közbiztonság fejlődését, akkor gondolom te is egyetértenél. Ez az eset, Pávával szerintem egy mikroszkópikus hangyaf@szni kezdete legalább.
"éjjel, hátulról megtámad egy egyedül sétáló lányt, hogy megerőszakolja. Miután ez nem sikerül, jól véresre veri és szétszaggatja a ruháit, had csesszen már ki akkor is egy magyarral, mindenképpen."
"miután ez nem sikerül" ?
Nekem az nem világos a történetben, hogy ha ekkora erőfölényben vannak, hogy könnyedén agyon verik, akkor miért okoz gondot megerőszakolni?
Persze erős perverzió egy ájult lányt megerőszakolni.
Ezek nem állatok, mert az állat ilyet nem tesz.
"Nekem az nem világos a történetben, hogy ha ekkora erőfölényben vannak, hogy könnyedén agyon verik, akkor miért okoz gondot megerőszakolni?"
Lehet meg is erőszakolta csak azt nem írják mert nem akarta szegény lány,hogy erről pletykáljanak.Mert érdekes módon a kamera nem látott mindent csak,hogy utána nyúlt ez a féreg.Vagy pedig a lány üvöltés miatt hagyott fel a tervével,még is csak a lakott területen voltak.Lány pedig biztosan hangosan üvöltőt egy orr törés után.
Először is válaszolok :igen ! Abban a pillanatban hogy ha valamelyik főmuftit vagy hozzátartozóját éri sérelem azonnal beindul minden vonalon a haddelhad.Ha Senki Jolit vagy Niemand Zsuzsit erőszakolnák meg ténylegesen nem lenne ilyen hajcihő.A Páva lányt nem is kapta el igazán a kopasz csóka ,csak levert neki néhány maflást.
Amit most írok az lehet csúnyán hangzik de jobb lenne ha egy pár politikust (jobb és baloldalit egyaránt) vernének fejbe a dzsipszik minden héten mert akkor javulna a közbiztonság és tennének valami érdemlegeset,amiből a perselymalacért és üveg lekvárokért félig agyonvert Bözsi nénék és Béla bátyók is profitálnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!