Milyen büntetést kellene adni az olyan visszaeső erőszakoskodóknak, mint Nyerges és Péntek?
Van rá esély, hogy az ilyeneket örökre kivonják a társadalomból vagy ehhez feltétlenül az kell, hogy meg is öljék az áldozatukat, mint Péntek László?
Vagy néhány év után ismét szabadon kell engedni hátha megjavult a börtönben?
A Magyar igazságszolgáltatás szerintem egy nagy nulla. Megbízhatatlan, nem lepődnék meg ha kiderülne hogy pl. Bándy Katát nem az ölte meg akit elítéltek.
A mostani pécsi ügy is csak azért van felfújva, mert nagy góré apuci. Normál esetben semmivel sem lenne több a megszokott bűncselekményektől.
Halálbüntetést ilyen "igazságszolgáltatás" mellett nem lehet bevezetni. Mondjuk kiderülne valakiről hogy ártatlan volt..akkor ki vinné el a felelősséget? Lásd Táncos Gábor ügye.
Szerintem a nemi vágyuk teljes eltüntetése ,más néven kiherélés.
Esetleg még szóba jöhetne a halálbüntetés is , de sajnos ez egyenlőre nem lehetséges.
Szegény, mostanság egyre sűrűbben nyöszörgő Péntek cigány meg azzal "fenyegetőzött" (XD) a napokban, hogy ha jogerősen is tényleges életfogytot kap, végez magával. Hajrá, nyírja csak ki magát, ne csak rinyáljon meg a pofáját jártassa! Bezzeg most hú de be van sz@rva, megy a siránkozás felsőfokon. Pedig ezt a sorsot ő választotta saját magának, senki se kényszerítette rá, szóval innentől nincs miről beszélnünk. Amúgy meg egy egész ország valamennyi jóérzésű, józan értékrendű embere mélyen megveti és töményen undorodik ettől a véglénytől. Aki meg sajnálja vagy sajnáltatja ezt a bélférget -gondolom vagy vmilyen érdekből, képmutatásból, vagy mert az illető csak szimplán fogyatékos- semmivel sem különb nála. Azért reméljük azonnal még nem lesz öngyilkos, hanem csak majd jópár héttel azután, miután beszállították a Csillagba. Így azért jópár seggbekukiban lesz része, mielőtt kimúlik. Igaza van a cigányvajdának: az egész családját büntetni kéne. Bár én valahol szánom is a prosti barátnőjét, a pulyáját meg azt a majomfejű anyját, de azért ez tényleg jó elrettentő példa lenne a hozzá hasonló ősbunkó, nulla EQ tetveknek. A Bándy család kérése pedig engem marhára nem érdekel, mert ez az ügy már messzemenően nem(csak) róluk szól. Aligha hiszem, hogy ez a torzszülemény bármely más fiatal lánnyal kíméletesebb lenne/lett volna, hisz Bándy Katával is csak úgy random futott össze.. Ki kéne kasztrálni, aztán Szibériába szállítani kényszermunkára, bányába dolgozni. Így szenvedne, bűnhődne is, mellette meg nem az adófizetők pénzén lenne hízlalva..
Ja, a másik nyomorékra meg ugyanez vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!