Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem a Fidesz vagy a Jobbik...

Ha nem a Fidesz vagy a Jobbik nyer jövőre, az eddig is katasztrofális közbiztonság tovább romlik?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 10:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Én utálom a Fideszt meg az MSZP-t is.

A cigányok jelenlegi helyzetéért , főként az MSZP-SZDSZ páros a felelős, lett volna idejük megoldani.Erre mit csináltak?

Még rosszabbá tették a helyzetet , mint volt.

A magyar balliberálisok tényleg elég elvetemültek.

A szlovák baloldal viszont a fegyvertartás ellen sincs kifogásuk és elég nacionalisták is.

Sok helyen a jobboldal a szoclib és a baloldal a nemzetibb.

Itt Magyarországon a nagy liberális baloldal fejében meg sem fordul hogy kicsit liberalizálja a fegyvertartást "mert jaj szegény bűnöző , jaj szegény betörő...joguk van erre meg arra"A francokat van joga!

2013. ápr. 5. 11:43
 12/18 anonim ***** válasza:

"Még a balib oldalhoz köthető közvélemény kutatások is a fideszt hozzák ki győztesként."

A választók jelentős többsége kormányváltást akar, csak sokan közülük nem találtak megfelelő pártot, ezért "bizonytalanok". Vagyis a biztos pártválasztók között vezet a fidesz, a teljes népesség körében van 24 százalékuk.

2013. ápr. 5. 12:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyébként nézd meg a statisztikákat a közbiztonság kormányoktól függetlenül folyamatosan javult az elmúlt évtizedben. Az nem releváns, hogy a média tele van bűnügyi hírekkel, vagy hogy éppen milyen hazugságokkal uszít a kuruc.info.
2013. ápr. 5. 12:49
 14/18 lindmayer ***** válasza:

az tény a közbiztonság sokaz javult és az is tény hogyy a hírekben sokkal több a bűnesettel kapcsolatos hír, de ez a választás kimenetele egyáltalán nem ismert

és én elég sok fidesz szavazót ismerek, és nem tökfejek, hanem intelligens személyek

ebben a ciklusban a fideszre csak annyit lkehet mondani, hogy meggondolatlanul és sietve akarja a változásokat nyélbe ütni; és igazából ez az ami az emberek nagy részét zavarja

2013. ápr. 5. 14:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne fesd az ördögöt a falra.
2013. ápr. 5. 16:25
 16/18 anonim ***** válasza:

"Egyébként nézd meg a statisztikákat a közbiztonság kormányoktól függetlenül folyamatosan javult az elmúlt évtizedben."

Egy kérdés? Te hol laksz? De most komolyan. Feltételezem, hogy nem a keleti megyékben, mert ott nőttek a bűncselekmények. Nem kötekedtem, csak megkérdeztem. Mert egy borsodi vagy szabolcs megyei nem így gondolja.

A Jobbikon kívül mindenki volt, és a közbiztonság ugyanúgy egy rakás sz@r. Nem vagyok fideszes, jobbikos vagyok. De a Jobbikon kívül nem látok más alternatívát az ország jobbá tételére. Na, most leszavazhattok liberálisok ;)

2013. ápr. 6. 17:45
 17/18 anonim ***** válasza:

"Egyébként nézd meg a statisztikákat a közbiztonság kormányoktól függetlenül folyamatosan javult az elmúlt évtizedben."

Gondolom a rózsadomról úgy látod. És a statisztikát is tudják "szépíteni"!

2013. ápr. 6. 21:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem kell ettől tartani, engem legalább is nem ez fog motiválni a szavazáskor. (Amúgy csakis független jelöltre szavazok, mert nincs egyetlen párt sem az országban, amelyik jelöltjét támogatni tudnám a párthűség miatt.)
2013. ápr. 9. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!