Ha nem a Fidesz vagy a Jobbik nyer jövőre, az eddig is katasztrofális közbiztonság tovább romlik?
Én utálom a Fideszt meg az MSZP-t is.
A cigányok jelenlegi helyzetéért , főként az MSZP-SZDSZ páros a felelős, lett volna idejük megoldani.Erre mit csináltak?
Még rosszabbá tették a helyzetet , mint volt.
A magyar balliberálisok tényleg elég elvetemültek.
A szlovák baloldal viszont a fegyvertartás ellen sincs kifogásuk és elég nacionalisták is.
Sok helyen a jobboldal a szoclib és a baloldal a nemzetibb.
Itt Magyarországon a nagy liberális baloldal fejében meg sem fordul hogy kicsit liberalizálja a fegyvertartást "mert jaj szegény bűnöző , jaj szegény betörő...joguk van erre meg arra"A francokat van joga!
"Még a balib oldalhoz köthető közvélemény kutatások is a fideszt hozzák ki győztesként."
A választók jelentős többsége kormányváltást akar, csak sokan közülük nem találtak megfelelő pártot, ezért "bizonytalanok". Vagyis a biztos pártválasztók között vezet a fidesz, a teljes népesség körében van 24 százalékuk.
az tény a közbiztonság sokaz javult és az is tény hogyy a hírekben sokkal több a bűnesettel kapcsolatos hír, de ez a választás kimenetele egyáltalán nem ismert
és én elég sok fidesz szavazót ismerek, és nem tökfejek, hanem intelligens személyek
ebben a ciklusban a fideszre csak annyit lkehet mondani, hogy meggondolatlanul és sietve akarja a változásokat nyélbe ütni; és igazából ez az ami az emberek nagy részét zavarja
"Egyébként nézd meg a statisztikákat a közbiztonság kormányoktól függetlenül folyamatosan javult az elmúlt évtizedben."
Egy kérdés? Te hol laksz? De most komolyan. Feltételezem, hogy nem a keleti megyékben, mert ott nőttek a bűncselekmények. Nem kötekedtem, csak megkérdeztem. Mert egy borsodi vagy szabolcs megyei nem így gondolja.
A Jobbikon kívül mindenki volt, és a közbiztonság ugyanúgy egy rakás sz@r. Nem vagyok fideszes, jobbikos vagyok. De a Jobbikon kívül nem látok más alternatívát az ország jobbá tételére. Na, most leszavazhattok liberálisok ;)
"Egyébként nézd meg a statisztikákat a közbiztonság kormányoktól függetlenül folyamatosan javult az elmúlt évtizedben."
Gondolom a rózsadomról úgy látod. És a statisztikát is tudják "szépíteni"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!