Hazánkban miért politikai kérdés, ha valaki zsidó, homoszexuális, leszbikus vagy külföldről betelepült?
A mi országunk miért nem elfogadó? A genetikailag örökölt tulajdonságairól senki nem tehet (homoszexualitás pl.).
Azt még ugyan megértem, hogy a cigányokkal van sokaknak baja, mert nem képesek élni a lehetőségekkel... de miért baj az, ha valaki zsidó?
"Igazad van, Szögi Lajosnak, Bándy Katának és Marian Cozmának is azért alakult olyan rosszul az élete, mert mindhárman sikertelenek voltak."
Konkrétan azokra céloztam, akik a kurucinfót olvasva meg Szaniszlót hallgatva bólogatnak, és ráébrednek arra, hogy nem azzal van probléma, hogy semmihez sem értenek, hanem azzal, hogy a zsidók meggátolják őket az érvényesülésben. Nem tudom, minek keverted ide a fentieket, ugyanis semmi közük sem a homoszexualitáshoz, sem a Magyarországra betelepülőkhöz.
"Az 5-ös válaszadó vagyok. Aki lepontozott, attól megkérdezném, hogy szerinte a felsorolt 3 embernek miért alakult olyan rosszul az élete. Talán a csúnya, fasiszta magyarok meggyilkolták őket?"
Mit vinnyogsz a 69%-oddal? Gondolom te is lepontoztál engem, azért van a válaszom mellett 15%. Csakhogy engem konkrétan nem érdekel ;)
"Az 5-ös válaszadó vagyok. Aki lepontozott, attól megkérdezném, hogy szerinte a felsorolt 3 embernek miért alakult olyan rosszul az élete. Talán a csúnya, fasiszta magyarok meggyilkolták őket?"
Te a négyes vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!