Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hazánkban miért politikai...

Hazánkban miért politikai kérdés, ha valaki zsidó, homoszexuális, leszbikus vagy külföldről betelepült?

Figyelt kérdés

A mi országunk miért nem elfogadó? A genetikailag örökölt tulajdonságairól senki nem tehet (homoszexualitás pl.).

Azt még ugyan megértem, hogy a cigányokkal van sokaknak baja, mert nem képesek élni a lehetőségekkel... de miért baj az, ha valaki zsidó?

2013. ápr. 1. 16:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

"Igazad van, Szögi Lajosnak, Bándy Katának és Marian Cozmának is azért alakult olyan rosszul az élete, mert mindhárman sikertelenek voltak."

Konkrétan azokra céloztam, akik a kurucinfót olvasva meg Szaniszlót hallgatva bólogatnak, és ráébrednek arra, hogy nem azzal van probléma, hogy semmihez sem értenek, hanem azzal, hogy a zsidók meggátolják őket az érvényesülésben. Nem tudom, minek keverted ide a fentieket, ugyanis semmi közük sem a homoszexualitáshoz, sem a Magyarországra betelepülőkhöz.

2013. ápr. 1. 17:30
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

"Az 5-ös válaszadó vagyok. Aki lepontozott, attól megkérdezném, hogy szerinte a felsorolt 3 embernek miért alakult olyan rosszul az élete. Talán a csúnya, fasiszta magyarok meggyilkolták őket?"

Mit vinnyogsz a 69%-oddal? Gondolom te is lepontoztál engem, azért van a válaszom mellett 15%. Csakhogy engem konkrétan nem érdekel ;)

2013. ápr. 1. 17:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Mert egyik sem magyar.
2013. ápr. 1. 17:36
 14/17 anonim ***** válasza:
A zsidókat sehol nem szeretik, meg a jöttment bevándorlókat sem. Ha valaki másik országa megy és normálisan beilleszkedik, azzal senkinek nem lesz baja. A melegeket is lesz@rja bárki, míg nem az utcán parádéznak.
2013. ápr. 1. 17:48
 15/17 anonim válasza:

"Az 5-ös válaszadó vagyok. Aki lepontozott, attól megkérdezném, hogy szerinte a felsorolt 3 embernek miért alakult olyan rosszul az élete. Talán a csúnya, fasiszta magyarok meggyilkolták őket?"

Te a négyes vagy!!!

2013. ápr. 2. 06:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez az egész téma nagyon veszélyes. Főleg egy ilyen gazdasági helyzetben, mint ami most van Magyarországon. Elismerem, hogy nem kedvelem a zsidókat. Olyan szinten, hogy ha más nemzeteket támadnak, az orrom alá dörgölik a Holokausztot, stb. Viszont, ha odajön hozzám valaki és azt mondja, hogy zsidó, akkor nem fogom másként kezelni, mint egy katolikust, vagy egy magyart. Nem ez fogja meghatározni, hogy kedvelni fogom, vagy sem. Nem most kezdték el üldözni őket, de köztük is van normális ember, ugyanúgy, ahogy a magyarok között is idióta. A törvény és a jog pedig nem faj, nemzet és bőrszín alapján kell, hogy eljárjon, a törvény előtt mindenki egyenrangú, mindegy, hogy zsidó, cigány, vagy magyar. Egy cigány nem kaphat nagyobb büntetést, csak azért, mert cigány. Tudom, hogy ez nehezen működik a gyakorlatban, de úgy érzem, hogy változás lesz majd. Ami pedig a melegeket illeti, jómagam is leszbikus vagyok, de eszembe sem jutna parádézni. A heteroszexuális emberek viselkedését sem díjazom, ha az utcán egymás szájában van a nyelvük fényes nappal, nekem az már sok. Viszont azt sem szeretném, ha valaki beszólogatna nekem az utcán, mert a barátnőmmel kézen fogva sétálunk. A magyar nép, akárcsak az ország, nagyon vissza van maradva. Agyilag főleg. A cigányok viselkedéséért pedig nem ők maguk (ők is, csak másként) hibásak, hanem a politikusok is és sokan mások is.
2013. ápr. 2. 13:56
 17/17 anonim válasza:
72%
A mi országunkban rengeteg ostoba ember van, persze mindenhol vannak ostobák, de a mi országunk a fokozottan ostoba társadalmakhoz tartozik, talán egyszer kinővik az emberek az undorító szokásaikat és elkezdenek emberként viselkedni itt is, mostmár az EU tagja vagyunk, biztosan elér ide is a felvilágosodás olyan 20-30 év múlva.
2013. ápr. 26. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!