Ki mit gondol az ügynökkérdésről? Azt értem, hogy sem a Fidesz, sem az MSZP nem akarja magát leégetni azzal, hogy az ügynöklistákat nyilvánosságra hozza, és kiderüljön, hogy a 2 pártban is bőven voltak ügynökök. Ti mit gondoltok erről?
Csak úgy csendben itt a fű alatt megjegyezném, hogy a múlt, múlt rendszerben nem volt olyan család, amelyiknek nem lett volna minimum egy tagja, akinek ne lett volna köze az MSZMP-vel. Csak a számokat kell nézni. Hány tagja volt a pártnak. és hány ember élt az országban. Tessék, utána lehet nézni, és számoljatok. Egy pár még most is van a Fideszben.
Volt egy hazafias Népfront, annak elnöke. Aztán volt egy köztársasági elnökünk. Most hol is van? Csupa köpönyegforgató ember. Miért is kellene ezeket kiadni?
Nem is tudom.
Jelenleg kizárólag 2 út lehetséges:
1. Nyilvánosságra hozzuk és mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy ki kicsoda volt és elfelejtjük az egészet, lezárjuk végre. De ez csak úgy lehetséges, ha nem vonunk emiatt senkit felelősségre. Ha ebben nincs egyetértés, akkor a második pont lehetséges (ez a sanszosabb ahogy látom):
2. Nem hozzuk nyilvánosságra addig, amíg a régi rendszer emberei aktívan politizálnak, szerepelnek. Nem hozzuk nyilvánosságra és megegyezünk abban ,hogy senki nem is feszegeti tovább a dolgot. Ha valóban mindkét oldal számára kellemetlen ez a dolog, akkor ez a megegyezés lenne a minimum.
Matolcsy pl köztudottan ügynök volt. Na hívd a gárdát aztán masírozzatok a lemondásáért :P
18
Hogy összesz@rd magad a Gárda miatt? Nem tennék ilyet még veled sem :DD
Össze azért nem sz#rom magam tőlük, de tény hogy nem kedvelem a ratyikat. És ennyi homár egy helyen hát kissé feszélyez engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!