Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon ügyesek a minisztériumb...

Nagyon ügyesek a minisztériumban, hogy küldtek SMS-t! Ilyen jellegű mondattal mondta el a 6 éves kislányom mit tegyenek az autósok ha hóban rekednek! És akkor még nem kapott senki se SMS-t. Talán telepátia?

Figyelt kérdés
Mennyi minisztériumi dolgozó lapátolta a havat,és segített a bajban jutottakon? Egyszerűbb SMS-t küldeni,mint kint fagyoskodni
2013. márc. 16. 09:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%

"Valaki magyarázza már el nekem, miért olyan veszélyes néhány órát ülni egy álló autóban :D"

Mert megfagy a 6 gyerek a kocsiban és lemaradnak a gyanú árnyékáról vagy a barátok köztről.

2013. márc. 16. 10:27
 12/30 tetro ***** válasza:
73%
De mitől fagy meg? A kocsiban van fűtés, a kezükben mobil, és 5 km-re egy falu... :D
2013. márc. 16. 10:28
 13/30 anonim ***** válasza:
80%
ÖÖÖÖÖÖÖÖ, várj.... éhen hal! Igen! Éhen halnak!
2013. márc. 16. 10:32
 14/30 anonim ***** válasza:
88%
jah....szar időben nem kéne elindulni sítúrára kisgyerekekkel a hátsó ülésen......sok barom ott rekedt aztán sír a pofájuk.
2013. márc. 16. 10:32
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem 5, hanem 25, és a kocsiban meg 2 liter benya van, ami kb 2 óra, utána elindulsz a 6 db fél éves csecsemővel a karodon, akiken csak hawaiiing van, meg szandál, mert Hawaiira indultatok nyaralni az M1-esen a ladával... Tetró, gondolkozz már életszerűen!
2013. márc. 16. 10:33
 16/30 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, te kint segítettél a bajba jutottakon, vagy már órák óta fogalmazod ezt a kérdést?

Egyébként nem a miniszterelnök vagy a belügyminiszter dolga havat lapátolni.

2013. márc. 16. 10:33
 17/30 anonim ***** válasza:
95%
Szörnyü hogy mindenért a politikisokat hibaztatjatok.Ugye könnyebb bennük keresni a bajt.Nem csodalkozok ha azert is hibaztatva vannak hogy ma sütni fog a nap,vagy esni az esö.Ha nem küldtek volna sms-t az lett volna a baj.Nemhiaba tart ott magyarorszag ahol tart.Kicsit megkellene tanulni toleransabbnak lenni.Sajnalatos dolog ami törtent,de mi lenne ha egy komolyabb földrenges lenne,vagy hasonlo katasztrofa.Akkor is elövenni az internetet es a kormanyt szidni hogy ez meg az sz.r.Bocsanat de aki ilyenkor is csak a politikaval bir vergödni,az szerintem egyszerüen unatkozik.Egy bajba jutottnak nem.egyböl ez jut az eszébe.Emberiség férjen már belètek!!
2013. márc. 16. 10:40
 18/30 tetro ***** válasza:
75%
Pont erre gondolok. Úgy csinál a többség mintha a Cunami szakadt volna ránk, nem tíz centi hó. Úristen, úristen mi lesz most. Hóember március 15-n?
2013. márc. 16. 10:42
 19/30 anonim ***** válasza:
81%

"Amit megtiltanak már csak azért is, na most ilyen emberekkel mit csinálsz."

Én személy szerint tarkón lövetném őket. De nem én vagyok a belügyminiszter.

2013. márc. 16. 10:54
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

"Valaki magyarázza már el nekem, miért olyan veszélyes néhány órát ülni egy álló autóban :D"

Semmitől. Honnan vetted, hogy veszélyes?

2013. márc. 16. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!