Nagyon ügyesek a minisztériumban, hogy küldtek SMS-t! Ilyen jellegű mondattal mondta el a 6 éves kislányom mit tegyenek az autósok ha hóban rekednek! És akkor még nem kapott senki se SMS-t. Talán telepátia?
Figyelt kérdés
Mennyi minisztériumi dolgozó lapátolta a havat,és segített a bajban jutottakon? Egyszerűbb SMS-t küldeni,mint kint fagyoskodni2013. márc. 16. 09:31
11/30 anonim válasza:
"Valaki magyarázza már el nekem, miért olyan veszélyes néhány órát ülni egy álló autóban :D"
Mert megfagy a 6 gyerek a kocsiban és lemaradnak a gyanú árnyékáról vagy a barátok köztről.
12/30 tetro válasza:
De mitől fagy meg? A kocsiban van fűtés, a kezükben mobil, és 5 km-re egy falu... :D
13/30 anonim válasza:
ÖÖÖÖÖÖÖÖ, várj.... éhen hal! Igen! Éhen halnak!
14/30 anonim válasza:
jah....szar időben nem kéne elindulni sítúrára kisgyerekekkel a hátsó ülésen......sok barom ott rekedt aztán sír a pofájuk.
15/30 anonim válasza:
De ha nem 5, hanem 25, és a kocsiban meg 2 liter benya van, ami kb 2 óra, utána elindulsz a 6 db fél éves csecsemővel a karodon, akiken csak hawaiiing van, meg szandál, mert Hawaiira indultatok nyaralni az M1-esen a ladával... Tetró, gondolkozz már életszerűen!
16/30 anonim válasza:
Kérdező, te kint segítettél a bajba jutottakon, vagy már órák óta fogalmazod ezt a kérdést?
Egyébként nem a miniszterelnök vagy a belügyminiszter dolga havat lapátolni.
17/30 anonim válasza:
Szörnyü hogy mindenért a politikisokat hibaztatjatok.Ugye könnyebb bennük keresni a bajt.Nem csodalkozok ha azert is hibaztatva vannak hogy ma sütni fog a nap,vagy esni az esö.Ha nem küldtek volna sms-t az lett volna a baj.Nemhiaba tart ott magyarorszag ahol tart.Kicsit megkellene tanulni toleransabbnak lenni.Sajnalatos dolog ami törtent,de mi lenne ha egy komolyabb földrenges lenne,vagy hasonlo katasztrofa.Akkor is elövenni az internetet es a kormanyt szidni hogy ez meg az sz.r.Bocsanat de aki ilyenkor is csak a politikaval bir vergödni,az szerintem egyszerüen unatkozik.Egy bajba jutottnak nem.egyböl ez jut az eszébe.Emberiség férjen már belètek!!
18/30 tetro válasza:
Pont erre gondolok. Úgy csinál a többség mintha a Cunami szakadt volna ránk, nem tíz centi hó. Úristen, úristen mi lesz most. Hóember március 15-n?
19/30 anonim válasza:
"Amit megtiltanak már csak azért is, na most ilyen emberekkel mit csinálsz."
Én személy szerint tarkón lövetném őket. De nem én vagyok a belügyminiszter.
20/30 anonim válasza:
"Valaki magyarázza már el nekem, miért olyan veszélyes néhány órát ülni egy álló autóban :D"
Semmitől. Honnan vetted, hogy veszélyes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!