Lehetek etnikumi csoport?
Tegyük fel ha holnaptól nem magyarnak nevezném magam, hanem egy olyan népnek ami most még nem létezik, pl: Nimcsi
Vagyis nemzetem: Nimcsi
Tegyük fel hogy egyre többen vallják majd magukat ennek, akkor később elismerhetnék az ország kisebbségének? magyarul beszélnénk, de másnak vallanánk magunkat.
Na akkor mindenképp csatlakozok ha szabad:D Ha bevesztek, majd mondhatjuk ha nem tetszik valami, hogy ez azért van mert nimcsi vagyok? xD
Nagggyon jó ötlet:)
Már most jelen van az antinimicsizmus.
Apropó milyen legyen a zászlónk? Én fekete-fehér-feketére gondoltam.
és mit gondolsz milyen és mekkora hadsereget kéne kiépítenünk? Én szívesen elvállalnám a hadügyminiszter rangot Nimcsiben.
Javasolni tudnám hogy vegyünk meg a magyaroktól a lekonzervált t-54/55 és néhány t-72 es tankot jó olcsón, és azokat újítsuk fel! Repülőgépeket szerintem mellőzük, esetleg néhány Gripen beszerzésén gondolkodhatnánk.
Néhány csapatszállító is kell, de inkább majd saját nimcsi fejlesztésű harcjárműveken kéne gondolkodnunk
mármint nemzetünk első harckocsijának prototipusát*
(elnézést későn már nem tudok írni)
Alapítsuk meg az országban: Nemzeti Szociáldemokraták Nimi Munkáspártja (NSZDNMP) Amely követeli a következőket:
1.Független Nimcsi ország létrehozását!
2.Nimcsi állam hadsereg megalapítását
3.Cigányok kitelepítését az országból
4.Bankok államosítását az országban
5.Állami zászló bevezetése
ország=Független Nimcsi ország
Köztársaság legyen? Királyság? HM?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!