Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetek etnikumi csoport?

Lehetek etnikumi csoport?

Figyelt kérdés

Tegyük fel ha holnaptól nem magyarnak nevezném magam, hanem egy olyan népnek ami most még nem létezik, pl: Nimcsi

Vagyis nemzetem: Nimcsi

Tegyük fel hogy egyre többen vallják majd magukat ennek, akkor később elismerhetnék az ország kisebbségének? magyarul beszélnénk, de másnak vallanánk magunkat.

#Etnukim
2013. márc. 15. 15:35
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Na akkor mindenképp csatlakozok ha szabad:D Ha bevesztek, majd mondhatjuk ha nem tetszik valami, hogy ez azért van mert nimcsi vagyok? xD

Nagggyon jó ötlet:)

2013. márc. 15. 21:49
 22/48 A kérdező kommentje:

Már most jelen van az antinimicsizmus.

Apropó milyen legyen a zászlónk? Én fekete-fehér-feketére gondoltam.

[link]

2013. márc. 15. 21:58
 23/48 deresdawe ***** válasza:

én is csináltam egyet!

[link]

2013. márc. 15. 22:04
 24/48 anonim ***** válasza:
Legyen fehér-fekete-fehér, és középen valamilyen szimbólum is lehetne. Például karikás ostor. Majd azt mondjuk mint a szlovákok, hogy az mindig is a miénk volt, megmondjuk hogy, már Krisztus előtt is használtuk. Vagy a Námkok használták, a Nimcsik ősi leszámozottai.
2013. márc. 15. 22:06
 25/48 deresdawe ***** válasza:

és mit gondolsz milyen és mekkora hadsereget kéne kiépítenünk? Én szívesen elvállalnám a hadügyminiszter rangot Nimcsiben.

Javasolni tudnám hogy vegyünk meg a magyaroktól a lekonzervált t-54/55 és néhány t-72 es tankot jó olcsón, és azokat újítsuk fel! Repülőgépeket szerintem mellőzük, esetleg néhány Gripen beszerzésén gondolkodhatnánk.

Néhány csapatszállító is kell, de inkább majd saját nimcsi fejlesztésű harcjárműveken kéne gondolkodnunk

2013. márc. 15. 22:13
 26/48 deresdawe ***** válasza:

elkészítettem első nemzetünk harckocsiját aminek a NMCSI-110 nevet adtam

[link]

2013. márc. 15. 22:17
 27/48 deresdawe ***** válasza:

mármint nemzetünk első harckocsijának prototipusát*

(elnézést későn már nem tudok írni)

2013. márc. 15. 22:18
 28/48 anonim ***** válasza:
A műszaki rajzod alapján, már akár másnap indulhat a gyártás. Ha a kérdező is benne van persze, hisz ő az ötletgazda, értsd főnök xD
2013. márc. 15. 22:44
 29/48 A kérdező kommentje:
Ez nem vicc gyerekek!
2013. márc. 15. 23:18
 30/48 A kérdező kommentje:

Alapítsuk meg az országban: Nemzeti Szociáldemokraták Nimi Munkáspártja (NSZDNMP) Amely követeli a következőket:

1.Független Nimcsi ország létrehozását!

2.Nimcsi állam hadsereg megalapítását

3.Cigányok kitelepítését az országból

4.Bankok államosítását az országban

5.Állami zászló bevezetése

ország=Független Nimcsi ország

Köztársaság legyen? Királyság? HM?

2013. márc. 15. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!