Mi van az olyan emberekkel akik IMF-ről, Alkotmányról, pártokról egy árva szót se értenek?
Van Józsi haverom 25 éves és motorversenyző. Addig amíg a motorját be nem tiltják, és kapható az országba legalább 4 liter benzin addig őt csak a saját dolga fogja érdekelni.
Kire szavazzon egy ilyen ember? Ki képviseli jobban az ő érdekeit? Baj e hogy elvont dolgokból ő csak annyit ért mint egy macska? Sok ilyen ember van az országban?

Az olyan emberek boldog emberek. Mi tudunk róla, de jobb nekünk?:D Nem hiszem. Motorozzon csak a Józsi, addig jó.
A nagyobb baj az, ha valaki annyit tud, mint Józsi, mégis belepofázik, állítja a saját igazát. Na, abból rengeteg van.

Szerintem általában aki nem ért egy jelenséget, az el fogja ítélni, mert az ismeretlen mindig félelmetes.
Tehát ha nem érti az IMF működését, arra fog szavazni, aki szerint az IMF gonosz. Ha az alkotmány lényegét nem érti, szintén arra fog szavazni, aki kritikával illeti. Ha a pártokhoz nem ért, arra fog szavazni, aki elítéli a pártpolitikát. Ez most szerintem így 3 különböző párt lenne jelenleg, szóval nagyon semleges voltam :)

Itt a gyakorin sem a szakértelem a fő szempont, hanem az egyén véleménye,
Viszont sok válaszból kitűnik, hogy igen sok a közgazdász,jogász, és tanult ember ők azok akik érvelnek, és ellen érvelnek, tudnak megvitatni,és nem vitatkozni.
Vannak viszont akik állandóan náciznak,vagy kommunistáznak,
szinte mindegy mi a kérdés,a végén oda terelik a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!