Orbán Viktor született vezéregyéniség?
Miért baj az, hogy a Gyurcsány nem egy kis nevetséges kertitörpe, hanem van egy kiállása, egy tekintélyt parancsoló megjelenése, nem úgy mint a sok kis senkiházi diktátornak általában a világtörténelemben, akik a szőnyeg alá is létrával mentek!
Viktorkánál az is a baj, hogy itt képezték ki, az alatt a rendszer alatt mehetett egyetemre, amit most legyaláz,
ráadásul a Horn Gyuszi bácsi szedte ki őket a Csehszlovák nagykövetségről Deutsch Tomikával és (akkori) baráti társaságukkal 1989 augusztusában, ami hiba volt, maradhattak volna ott felőlem! De akkor még azt remélték tőlük az emberek, hogy majd ők igen és hú meg hú, meg ha meg ha! (Olyasmi volt akkor még a Fidesz (akkor még tényleg Fiatal Demokraták) mint most az Lmp!) A gond csak az tudod, hogy ők rögtön az egyetem után már olyan okosak voltak, hogy mehettek egyenesen az országházba, mielőtt bármit dolgozhattak volna! Ez azóta sem sikerült nekik, legalábbis az országért biztosan nem, ezzel szemben a Gyurcsány cégeket irányított, és nem volt adóssága, amivel később átadta őket, majd utána kezdett politizálni! A Gordon ugyanúgy egy elismert szakember az Egyesült Királyságban, tudjuk?
Ezeket beszélni hallod akkor vannak értelmes gondolataik, nem úgy mint a Jobbiknak, vagy a "drága" Fidesznek, amin csak röhögni lehet!
Margaret Thatcher egyszer azt mondta:
"Átmehetnék gyalog, száraz lábbal is a Temzén, akkor meg azt mondanák: Milyen miniszterelnök ez? Még úszni sem tud...?"
"Miért baj az, hogy a Gyurcsány nem egy kis nevetséges kertitörpe, hanem van egy kiállása, egy tekintélyt parancsoló megjelenése"
Gyurcsányról már sok mindent hallottam/olvastam pro és kontra, de azt még nem, hogy "tekintélyt parancsoló" lenne. Inkább röhögnek rajta. Csörgősapkás bohóc maximum.
Nehezen komolyan vehető figura. Túlmozgásos, komplexusos ember és ez nem ritka a magyarországi politikai vezetésben. Sajnos.
"Olyan, mint egy kis karikatúra a Tanár úr kéremben"
(Kern András)
Bajnai Gordon termetre pedig a szóhasználatoddal élve "egy kis nevetséges kertitörpe".
Fizikai adottságokról ennyit.
szerintem meg egy büdös cigény akinek 85 %os iq van és úgy beszél angolul ahogy én éppen szart főzök magamnak.!!!!! azaz egy beképzelt egosta akit a környező országok minden politikusa utál.!!!
nem csodálnám ha egyszer valamelyik erősebb ország ellenünk támadna Orbánc végett! ti hagynátok? mert én nem!
erre van egy jó szólásom:
történelem: Hazádnak RENDÜLETLENÜL.
valójában? (orbán, mesterházy, maolcsy) HAZUDNAK RENDÜLETLENŰL!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!