Az "elmúlt nyócév", az elmúlt 4 év, vagy az új erő kell ide 2014től?
"2 év múlva még arra sem emlékszel, hogy volt egy ilyen 2014-es álmod, te libsi!"
Orbánt és a többi fideszes hazudozót is le lehet írni pár év múlva. Legfeljebb te sírod majd vissza őket.
13!
A kommunista, liberális söpredék eleget uralkodott az elmúlt lassan 70 évben.
Adjunk esélyt a másik oldalnak.
Én már nagyon unom a liberális kommunistákat.
Tévedsz 12#!
A demokrácia nem az, hogy cserélődnek a pártok. Hanem az, hogy te elmondhatod, hogy nagyon szeretnéd, hogy az Együtt Jeruzsálemért 2014 nyerje meg a választást, mert te szeretnéd, hogy éljen Izrael.
Elmondtad, leülhetsz, és jöhet a másik 9,5 millió ember véleménye is, hogy szeretnének e izraeli pártot Magyarországra.
"Hanem az, hogy te elmondhatod, hogy nagyon szeretnéd, hogy az Együtt Jeruzsálemért 2014 nyerje meg a választást, mert te szeretnéd, hogy éljen Izrael."
Vajon az ilyen magadfajta Hitler-imádók kire szavaznak? Csak nem a Jobbikra, amelynek -mint állítjátok- az égvilágon semmi köze a nyilasokhoz, pláne a nácikhoz? Gondolom te is azok közé tartozol, akik telesírják a netet a dumával, hogy "ha valaki szereti a hazáját, máris lenácizzák".
14!
Istenem....
Beszéljük meg ezt pár év múlva :)
2022-ben a vízilovakkal is szövetkeznél, csak hogy ne a jobboldal legyen hatalmon.
Nincs esélyetek komcsik és libsik.
Elmúltak a 90-es évek. :)
"Én már nagyon unom a liberális kommunistákat."
A Fideszre gondolsz? Már én is nagyon unom őket. Magukat liberálisnak valló pártként alakultak és most tele vannak volt komcsikkal.
liberális feeling
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!