Így tudok hasznot húzni a választásokból?
Ahogy közelednek a választások, egyre nagyobb aktivitást látok a közösségi oldalakon a politika témában.
Baloldalon, jobboldalon, mindenhol egyre több oldal jelenik meg, ami a társadalom adott rétegének mondja azt, amit hallani akar.
Arra gondoltam, hogy kamu oldalakkal, illetve kamu facebook profilokkal tudnék segíteni a pártoknak (nekem mindegy melyik, amelyk többet fizet) a népszeruségük növelésében.
Kontrollált kritikák megfogalmazásával, megjátszott egyetértéssel, idosek, szegények sajnáltatásával, sikergyulölettel, illetve további olcsópopulista eszközökkel elo tudnám segíteni a pártok, alsóbb társadalmi rétegek felé irányított, módszeres népbutítását.
Van már 18 kamu facebook profil, illetve 4 oldal, egyenként ~3-5000 likeolóval.
Mi a véleményetek? Mennyit fizethetnek a pártok egy-egy ilyenért?
Hát a ha létezne ilyen "munka" akkor már mindenki gazdagabb lenne.
Hogyha létrehozol egy hírportált ,akkor kötődhetsz valamelyik párthoz és az ő szemszögükből mutatod be a híreket.
Amit te írsz a z nem kivitelezhető.
:(
Kár. Pedig mindig is hittem az emberek butításában, parasztvakításban, a nép irányításában és az ebből származó előnyben, profitban.
Lekésted haver, amikről írsz már több mint egy éve mennek!
Annyi változott, hogy a kamu profilokhoz most már nem tesznek képet, mert előtte közösségi és társkereső oldalakról lopott fotók voltak kint, de az FB és a "szemét" Google képkeresői 1 perc alatt buktatták őket.
A két legaktívabb csoport a Fidesz és a DK ilyen szempontból.
Ja a DK az nekem is feltunt.
Minden kamuprofilján belikeolja a saját regionális pártközpontok lapjait. :D:D
Gyökerek. :D
Tudom, hogy nem bíznának meg bennem.
Egyetemista vagyok, nem tüntetek, nem vonulok fel, jól tanulok, dolgozok és további lehetőségeket keresek, mert felfogom, hogy nem a nulla elvek számítanak, hanem a pénz, mert az az Isten.
Ami nehéz, ahogyan Te is mondtad: Csak egy külsős vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!