Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is megérdemelné...

Szerintetek is megérdemelné Orbán Viktor hogy ujra válaszák?

Figyelt kérdés

Szerintem sokat tesz az országért. Most is azon fáradozik hogy nekünk jobb legyen.

Nem egyezkedik az IMF-el hogy azok ne használjanak ki minket.

Szerintem csodálatos ember a sok "támadás" ellenére se törik meg.

Hanem inkább küzd harcol egy szebb világért.

Én szurkolok neki remélem az emberek is mellé állnak, de szerintem ezzel nem lesz gond már számtalanszor bìzonyìtotta jóságát.

2013. febr. 25. 17:41
 61/111 anonim ***** válasza:
27%

12-es _oh Boy válasza:

"" KOSZONOM VIKTOR, 500 FORINTTAL KEVESEBB A GAZSZAMLA!!!, ""

De jó neked, hogy csak 5 ezer forint a volt a gázszámlád - hogyan csináltad?

Mi gázzal fűtűnk a számlánk , takarékoskodás mellet is 50 ,-60 ezer forint. Szerencsére a kormány csökkentette az árat 10%-al így 5-6 ezer forintal (fogyasztástól függően) csökkent a számlánk.

2013. febr. 26. 09:35
 62/111 A kérdező kommentje:

Igazad van utolsó nem hogy örlnének hogy csökent mint hogy emelkedet volna.

De ezek a jóban is rosszat látnak vagyis belemagyarázák, pedig nekik is jó.

2013. febr. 26. 10:17
 63/111 anonim ***** válasza:
89%
Hát, nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek ezen az egészen.
2013. febr. 26. 13:31
 64/111 A kérdező kommentje:
Szerintem örüljél az orászég jó kezekben van és tabil lábakon áll.
2013. febr. 26. 13:40
 65/111 A kérdező kommentje:
*stabil
2013. febr. 26. 13:41
 66/111 A kérdező kommentje:

És csak hogy lásátok!

Már az emberek is érzik a szeretetét és jóságát.

[link]

[link]

[link]

Lásátok idösebb emberek érzik a jóságát mert ök tudják mi volt régen és mi van most! Ehez nincs mit füzni ennyi!

2013. febr. 26. 17:35
 67/111 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú és illetlen dolog, hogy egy idős csókol kezet egy fiatalabbnak. Ettől a tekintélyelvűségtől hányni tudnék.
2013. febr. 26. 17:53
 68/111 A kérdező kommentje:

"sasElég szomorú és illetlen dolog, hogy egy idős csókol kezet egy fiatalabbnak. Ettől a tekintélyelvűségtől hányni tudnék."

Hát igen itt már megint egy rossz indulatú emberel találom szemben magam.

Valaki pisztolyt tart a fejükhöz hogy kezet csókoljanak???

Hát megsugom hogy NEM! Ök ezt szeretetböl teszik na meg persze "hálából" egyenesen letámadják csak hogy kezet csókoljanak neki.

Mert ö ilyen megmerném kockáztatni hogy ö Jézus Krisztus, de valami féle angyal az biztos.

A jóságot nem lehet véka alá rejteni, az mindenen áthatól.

Kövesétek ti is mert elvezet a földi paradicsomba.

Ö szeretetre tanít nem arra hogy marjuk egymást.

2013. febr. 26. 18:25
 69/111 A kérdező kommentje:

Kérdező most ezt komolyan gondolod vagy csak trollkodsz? Nem hiszem el, hogy ilyen beteg agyú emberek léteznek! Hova tart ez a világ!

Igen komolyan gondolom, volt itt aki Jézushoz hasonlította ( és igaza is van ) és ennek formájára írtam neki.

Az hogy hova tart a világ? Egy uj és szebb jövö felé, de szerintem ezt neked mondhatom.

2013. febr. 26. 20:17
 70/111 anonim ***** válasza:
86%
Kár, hogy ezt csak ti hívők látjátok (direkt nem írtam szimpatizánst), mert nektek teljesen mindegy, hogy mit csinál ha embereket börtönözne be, vagy rabszolgákat tartana akkor sem pártolnátok el tőle. Na mindegy is meddő vita. A probléma csak az, hogy senki más nem látja a jót rajtatok kívül az ország adatai pedig egyre rosszabbak. Jöhet a fideszes kampány: Rosszabbul élünk, mint 4 éve!
2013. febr. 26. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!