Az Együtt 2014, baloldal hogyan javítana a közbiztonságon?
És hogyan oldaná meg a cigánybűnözést?
Vagy az sem jutott el az agyukig még hogy, van cigánybűnözés.
Ezt letagadni olyan mintha Holokausztot tagadna valaki.
A Jobbik hogy oldaná meg?
De egy jobb kérdés: A Jobbik hogy oldaná meg a bűnözést? MIért csak a cigánybűnözés ellen szólal fel?... Lenne egy válaszom erre, de azt már leírtam neked (ez az eladható)...
Van a magyarok között is bűnöző de igen kevés kb 5 százalékuk.
A cigányoknak meg 5-8 százalékuk normális és beilleszkedett.
Hogyha a cigányok 92-95 százaléka beilleszkedett volna akkor magyarázhatnának a baloldaliak hogy rasszizmus meg...stb
De így inkább fogják be a szájukat amíg nem képesek reálisan gondolkodni.
Lakatos Attila borsodi cigány vajda is kijelenti hogy van cigány bűnözés.Akkor őt lefizette a Vona meg a Jobbik?
Mi kell még?Egy cigány vezető is kijelenti hogy VAN cigánybűnözés , kell ennél több?
A cigány gyerekeket bentlakásos iskolába kell rakni , eredetileg Gyurcsány is spekulált ilyesmin.
Bentlakásos iskolában , megfelelő propagandákkal , cigányoknak kifejlesztett oktatással átnevelni őket.
Így a felnövő cigány generáció normálisabb lesz.
A büntetőjogot pedig teljesen át kell írni , szigorúbbra.
A jogvédők hatáskörét lecsökkenteni ,illetve a rendőrök kezébe több jogot adni.
,,Nincs cigánybűnözés."
Gyertek akkor Szabolcsba, és éjszaka menjetek ki a Guszev telep mellé, meg ilyen helyekre, közben esetleg nyugodtan nézegethetitek a telefonotokat.
Sok nyomoronc, tököm tele van ezekkel az agyatlanokkal, akik a saját álomvilágaikban élnek. Azt tudjátok egyáltalán, hogy a Föld nem lapos? Most gondolom rávágtátok, hogy há gömböjjű!!! Hát nem geoid alakú, de csoda, ha ezt is tudtátok.
"Továbbra se sikerülj egyik mindenttudónak se leírnia, mit jelent a cigánybűnözés kifejezés..."
Te szerintem azt sem tudod miről van szó!
De, hogy sarkosan megfogalmazzam neked, bár nem szerencsére nem engem érint a kérdés.
A lényege az, hogy akkor használnak ilyen kifejezést amikor egy népcsoport jelentős hányada ilyen életmódot folytat. Bár te "sem találkoztál" az egymillióval, de még 10-el sem, így nektek sem lehet elhinni amiket hablatyoltok.
Ez olyasmi mint amikor ti azzal jöttök, hogy biztos mindenki "nácifasisztarasszista" aki nem ezt a hazug eszméteket fújja, amúgy meg állandóan c.ozzátok a jelenlegi minisztert és idiótának tituláltok minden "szélsőjobbost".
Javaslom, hogy költözzetek közéjük mindahányan, aztán ott kell kiállni értük! :)
1. nem tudod éltem a cigányok között
2. nem tudod most hol élek
3. nem tudod cigány vagyok-e
4. nem tudod nem ezzel a problémával foglalkozom-e...
de azért megállapításokat teszel rólam, ahelyett hogy konkrét kérdésre válaszolnál.
A banda mint definíció szar sajnos. Amelyik cigány nem bandában jön veled szemben az utcán az nem bűnöző? És amelyik bandában jön, az biztos az? Hülyeség...
A népcsoport bizonyos százaléka... Ez sem magyarázat. Csak magyarázkodás. Miért cigánybűnözés? Kimondhatjuk, hogy a cigányok 90%-a bűnöző? Mi alapján? Vagy te találkoztál 900ezer bűnöző cigánnyal? Vagy bármi alátámasztja ezt? Vagy csak a híradóban látott esetek alapján?
"És amelyik bandában jön, az biztos az? Hülyeség...
A népcsoport bizonyos százaléka... Ez sem magyarázat. Csak magyarázkodás. Miért cigánybűnözés? Kimondhatjuk, hogy a cigányok 90%-a bűnöző? Mi alapján? Vagy te találkoztál 900ezer bűnöző cigánnyal? Vagy bármi alátámasztja ezt? Vagy csak a híradóban látott esetek alapján?"
Csak az elméleted nem nagyon helytálló, persze szép is, jó is lenne ha így lenne, ezért is hoztam fel a kanadai-példát.
Az eléggé jól tükrözi ezt az egészet, ott bukik az egész amiket itt leírogattok. Tisztelet a kivételnek! Egyébként a tisztességesen élők jobban utálják a deviánsokat, még a "rásszistáktól" is. :)
Így nem valószínű, hogy nekünk kellene neked "magyarázkodni"! Egy északkeletei, keleti országrészben élő azokon amiket itt leírogattok kiröhög benneteket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!