Kálmán Olga tagja valamelyik baloldali pártnak, vagy csak egyszerűen szoci szimpatizáns?
Nem hiszem hogy párttag lenne.
Egyszerűen onnan kapja fizetését,és ezért azt kérdez amit elvárnak tőle az ATV vezetői.
Én egy kicsit a stílusához szeretnék szólni, a politikai irányultságát már lényegében megválaszolták.
Sajnálatos módon én még egy igazán jó politikai műsorvezetőt nem láttam és ebbe ő is beletartozik. Mikor még legelőször láttam pár beszélgetését reménykedni kezdtem, hogy talán ő lesz az aki megtöri ezt a csendet,de ő is ugyanolyan mint a többi, csak más köntösben. Az alapvető hibái neki is és a többinek is:
-a másik oldalt általában tárgyilagos tényekkel bombázza (ez végülis jó),ha meg ilyen nincs,akkor ideológiai,eszmei és világnézeti érveket használ,amik ellen nem lehet konkrét tényeket felhozni
- ezzel szemben a baloldal képviselőit csak nagyon ritkén állítja tények elé
- a baloldal hosszasan kifejtheti mindenről a véleményét nem szól közbe és nem zavarja ha már régen másról beszél a másik,mint amiről kérdezte
-a jobboldal válaszait ritkán várja meg,sokszor közbe szól és nem hagyja, hogy tereljenek, ha terelnek jön a reakciója,hogy de nme ezt kérdeztem (ez baloldaliaknál nincs meg)
-ha egy kérdésre csak tényekkel alátámasztott válasz adható vagy egyszerűen eldönthető kérdést tesz fel amire csak igennek v nemmel lehet válaszolni,akkor a baloldal nyugodtan adhat erre más témakikerülő választ,ezzel szemben a jobboldaliaktól mindig elvárja hogy pontról pontra válaszoljanak és tényekkel támasszák alá az állításaikat
Hát még biztos van sok minden, de nem akarok regényt írni,összességében ugyanolyan átlagos és elfogult műsorvezető mint a többi, csak mivel régi jó evolúciós trükk, hogy annak van igaza aki erélyesebb és érzelemdúsabb, sok ember az igazság hírnökeként tekint rá.
Sokan vágynak egy Kálmán Olga vs Obersovszky meccsre élő közvetítésben. :D
Két végletes elfogult csak csiholna egy kis igazságot ... aztán lehet szavakkal kinyírnák egymást?
Kálmán Olga egyszerűen csak szokott néha gondolkozni és tudja mit jelent az, hogy kérdést feltenni.
(Közmédiában ez már rég nem divat. Ott az alákérdezés és a "nekem nem parancsol senki, én azt csinálom amit mondanak" dívik.)
"és tudja mit jelent az, hogy kérdést feltenni."
Igen, jobbra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!