Miért okolják a devizahitelesek a bankokat? Amikor felvették a hitelt nem számoltak a kockázattal?
Azért mert nem olyan világban élünk, hogy egy szakmában, az ahhoz értő szakemberek dolgoznak, akikben az ahhoz nem értők megbízhatnak, tanácsot kérhetnek..
Azért sem mert nem olyan világot élünk, hogy a banki dolgozóknak az az érdeke, hogy elégedett ügyfelei legyenek, hanem az az érdeke, hogy minnél több hitelt és biztosítást tudjon megkötni, mert akkor magasabb a fizetése..
Nekem nincs hitelem, de a családomban, ismerősöknek van. Azzal nem értek egyet, hogy 8 féle hitele van egy családnak a TV és a mosógép is hitelből van..
De ez a helyzet az egész országnak rossz. Így vagy úgy de mindenki fizet, tehát le kell zárni végre, attól függetlenül, hogy kinek a hibája..
Szerintem elsősorban a bankoké és másodsorban az adósé igen is uzsora és igenis a bank is vállalja a felelősséget a rossz termékért..
A lényeg, hogy a gazdaságra hivtkoznak, ha a bankoknak nem megy nem tudnak hitelezni a vállalkozásoknak.
BAROMSÁG!! Mint az ha adót kell fizetni kivonulnak. Azóta is csomagolnak mert olyan rossz nekik..
Csak gondoljunk bele, hogy hány adós van, az havonta mennyit fizet be a bankok kasszájába és ha ezt nem kéne befizetniük akkor mennyi pénzük maradna arra, hogy TV-t vegyenek, autót javíttasanak, házat tegyenek energiatakarékossá és primőr kaját tóljanak az arcukba. És minden hétvégén mennének a Balatonra, vagy horgászni, esetleg velneszelni. Venne magára valami göncöt és a stressz miatt keletkezett betegségeit nem kéne a TB-nek azaz nekünk állnia.
Amennyiben a fentiek megtörténnének a gazdaság hiper gyorsasággal fellendülne és kellene a magyar gazdaságnak egy lópikulát a bankok pénze. Úgyanis nem kell a hitel ha van rengeteg bevétel.
Szóval mind tüntessünk ne csak a devizahitelesek.. De ha már nem tüntetünk, talán egy kicsit gondolkodjunk összefüggésegben is ne csak azon papoljunk, hogy én ügyes voltam mert nem vettem fel, te meg hülye. Közbe csak nem kaptál hitelt, vagy apuci vett neked házat.
Ne csak a médiában hallotakat ismételgessük már, tanuljunk meg logikusan gondolkozni és akkor talán kevésbé vezet meg a média. Tudom ezt az oskolába nem tanítják.. Mindenki hibázhat felvették ez van. Sokan felvették, de ez akkor sem csak az Ő problémájuk sajnos a devizakitettség mindenki problémája.
"nem született mindenki közgazdásznak, ezért ha a bankban nekem azt mondja egy közgazdász végzettségű, jól felkészült, banki alkalmazott, hogy ez a legjobb hitelt ezzel csak nyerhetsz ... Ezt már jövő hónapban tudjuk utalni, ha a másikat választod, akkor sokat buksz ... stb stb ...
Akkor nyilván elhiszem neki,"
Ertem. Szoval, en aki nem vagyok autoszerelo vegzettsegu, ha a hasznaltautora ami erdekel azt mondja a nepper hogy garantaltan toresmentes, keveset fogyaszt, husz ev alatt csak 15ezer kmt ment mert vegig garazsban allt, eppcsak az eves szervizekre es feleves olajcserekre vittek ki, de oda is toltak mert ugy feltettek hogy elhasznalodik, akkor azt garantaltan elhiszem neki a szakembernek, hiszen o ert hozza jobban.
Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!