Miért mondják az MSZP-re és a baloldali pártokra, hogy magyarellenesek?
Most valami vagy nacionalista vagy internacionalista.
A kettő fizikailag nem összeegyeztethető.
De a lényeg!
A bal azt mondja!
Legyünk simulékonyak a nyugattal szemben és ha neki jó akkor talán nekünk is az lesz! (jóindulattal megfogalmazva)
A jobb!
Legyünk jóban de emeljük fel a hangunkat ha valami nem jó a számunkra, és jó hogy ha jó a szomszédnak de semmi érdekünk nem fűtődik hozzá ha az bizonyíthatóan nem jó nekünk. (szintén jóindulattal)
Elsősorban azért, mert nem a magyar emberek érdekeit nézik, hanem a bankok, és a multik érdekeit. Másodsorban, mert mint írták is nincsenek magyar érzelmeik, neméneklik a himnuszunkat sem például.
Tényleges tettek, és az ország kormányzása helyett, a kisebbségek jogaival vannak elfoglalva, és azzal, hogy a bűnözők jogaiért álljanak ki. Az általuk pártort, vagy éppen általuk alapított alapítványok például a roma bűnözőknek ad jogi segélyt, kisebb büntetést kiharcolva ezzel nekik. Vagy például az Együtt Jeruzsálemért alapítvány, szintén nem értem a létezését Magyarországon. Először a saját házuk táján tegyenek rendet, utána lehet ilyen jóléti államokban sem lévő szervezeteket alapítani.
Mindezt persze a magyar emberek kárára teszik. Ha bármilyen nemzeti érzelmű ember tesz bármit, az ország, vagy az ország értékeinek megőrzéséért, megvédéséért vagy csak a magyarok érdekéből tesz bárki bármit is, akkor azt nácizzák. Pedig ők a rasszisták mert a rasszista azt jelenti, hogy emberek egy csoportját meggyőződése miatt kirekeszti, megbélyegzi. Gondoljunk bele hányszor hallottuk Vona Gáborra vagy Orbán Viktorra hogy náci. Sokszor. Magyarán mindenki az aki nem az ő értékrendjükkel él, mindenki az aki Magyarországért szeretne tenni valamit, nagyon gyűlölködők. Ezért magyar ellenesek. Idegen szóval, én legalábbis mindig ezt a jelzőt használom arra a pártra aki bal liberális, és ez a pejoratív. Tökéletesen rájuk illik ha egy szóval kellene jellemeznem őket.
Magyarellenes vagy Nemzetellenes.Itt az egyik nagyvezír,rendes ember sose volt:
Őszintén a Fidesznél nagyobb magyarellenes pártot nem nagyon hordott a Föld mostanában a hátán. Az amelyik a saját klikkjét milliárdokhoz juttatja úgy hogy közben végignézi hogy a nép meg nyomorog. Sajnálattal mondom mert én is bíztam még a Fideszben. De ez van!
Az alsó közép osztály kinyírása folyik Magyarországon, úgy hogy közben az elvont pénzből egy új nagytőkés kapitalista Fideszes bandát hoznak létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!