Ki minden idők legszemetebb magyar politikusa?
A magyar történelem szempontjából én is Szálasira és Rákosira szavaznék.
Az egyik Hitlernek, a másik Sztálinnak nyalta a s.eggét, szikrát sem törődve Magyarország és a magyarok érdekeivel!
Én nagy Orbánozásra számítottam (nem ezért írtam ki a kérdést),de jó,hogy íratok neveket.
Rákosira én is gondoltam :D
Kedves tegnapelőtt 20:04-es.
Horthy senkit nem küldetett Auschwitzba. Sőt, vállalta a megütközést emiatt Hitlerrel. A deportálások Magyarországon indultak meg utoljára, miután Horthy a német megszállással kiütötték a hatalomból, és Sztójay lévén bábkormányt állítottak fel:
Az is érdekes, milyen szelektíven válogattál. Nincs benne például a vörösterror Kun Bélája, sem Kádár (de Horthy igen), sem az '57-ben a legvéresebb kezű alakulat vezetéséért kitüntetett önkéntes pufajkás, majd később miniszterelnökké lett Horn Gyula, sem a III/II-es Medgyessy, de Orbán igen.
Rákosit lerendezed annyival, hogy leszűkítette a kultúrát (sem az ávó, sem Recsk, sem a padlássöprés, alapvetően a vértől csöpögő kéz).
Nem is kell mondanod, merre húzol.
És a link, ami lemaradt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__386..
9-es válaszoló (és a balos pontozóbírák) figyelmébe:
Szálasi Ferenc jó ember volt,a Magyarság érdekeit tartotta szem előtt.Arról nem tehetett hogy a III.Birodalom elbukott.
"bármilyen legyen a világban a helyzet,Magyarságod soha ne szégyelljed.Összetart a bajban lassan ez a Nemzet,Hungarista Eszme egyre jobban terjed"-Archívum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!