Dél szláv háború át terjedhetett volna Magyarországra? és ha igen hogy alakúltak volna a dolgok?
szóval ha mi is be lépünk a háborúba gondolom a horvátok szövetségeseként akkor vissza szerezhettük volna a Vajdaságot? ill. Románia is belépett volna?
szerintem ezért is szóltak bele az amcsik mert akkor MO.-nak volt hadserege és egész máshogy alakult volna a háború, a románok és a szlovákok is meg ijedtek volna, és a kisantant újjá alakult volna, és akkor még rosszabb lett volna a helyzet mert akk való színű hogy Albánia, ésBulgária is belépett volna és durvább háború lett volna
Szerintem a jenkiknek meg kellett volna mondani hogy kussoljatok ez a mi ügyünk.
Bulgária vissza követelte volna Dobrudzsát ami eredetileg az övék + Szerbiából még 1 rész ami szintén hozzájuk tartozik.
Románia meg Szerbia a két nagy agresszor és mind két ország egy tolvaj.
Én bizony azt mondom akkor kellett volna belépnünk, nem így utólag rinyálni, hogy az is magyar terület volt.
Ott volt a lehetőség a visszaszerzésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!