Nem őrület micsoda ellentétek vannak a tv híradók között?
Minden róka a maga farkát dicséri.
A királyi TV a Fideszét, RTL-klub,TV2,stb. meg a ballibekét.
"Az M1 0-24-ben fideszes kampányt nyomatja. A kereskedelmi csatornák meg elég szűkös keretek között de próbálnak a valóságról beszámolni, igaz a cenzúra miatt nekik sincs túl sok lehetőségük.
Hagyd már ezt a demagógiát "csak az én tökömből lehet merőkanál a töklevesben"
A nagy ker-tv k teljesen balos irányultság alatt állnak ez az érdekük és pont.
Az ember akkor lehet okos ha gondolkodik szét néz az országban a világban, összehasonlít, nem FELEDÉKENY és összerakja a maga igazságát.
"A kereskedelmi csatornák meg elég szűkös keretek között de próbálnak a valóságról beszámolni, igaz a cenzúra miatt nekik sincs túl sok lehetőségük."
háhá nagyot nevettem rajtad :D szerintem is ez a berényi miki egy igazi gazember :D meg éjjel nappal budapest, ahol kitartott k*rvákat nézetsz, hogy csináltatják fel magukat persze folyamat részegen, csak a buli jeee. informálódj csak a ballib "médián" de legalább ne bölcselkedj itt vele. egy olyan csatornán, ahol egy jó jobbikos megmozdulás után az a fő hír hogy majom született egy ciprusi állatkertbe.
ha már itt járunk, én még nem láttam a retek klubbon a jobbikról semmit, csak ha van egy rossz megjegyzésük ők kongatják meg először a rasszista harangot európai szinten is akár.
kérdező ezért van az, hogy szögegyenest mást mondanak, minden tv valami érdeket képvisel, a retek klubb például a balliberális magyarellenesek pártját. a többi csatornát is írták de azokban nem vagyok 100%-ig biztos így nem írom inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!