Felhívott Bajnai, érzéki hangon kérte, nyomjam meg az ötös gombot. Nem nyomtam meg. Te megnyomtad?
Engem még szerencsére nem hívott,de ha ez megtörténik én a pirosat fogom megnyomni,csakhogy túltegyek rajtad:)
engem hívhat, nincs telefonom
a mobilom meg nem tudja :D
Még nem hívott. Ha hívna, megnyomnán neki az 5-öst...
Csak halkan jegyzem meg, hogy engem 2002-ben Viktorunk keresett meg telefonon. Kár, hogy csak a gépi hangja volt, különben javasoltam volna neki egy utat az Ezüsthajójával (akkor még nem volt gyorsnaszádja).
Ki is az a Bajnai?
Jaaa az a csávó aki elszedte a Ludas Matyi libáit és ráfogta a Döbrögire.Persze ez csak akkor derült ki miután szegényt Döbrögit háromszor verte el a Matyi gyerek.Azóta is keresik a Hajdúságban mind a ketten.
Állítólag (de ezt nem tőlem tudjátok) álruhába bújva valami halott pártban hülyíti a nép bárgyúbbik felét mostanság is a bizalmukkal visszaélve.
Na egy ilyen nekem ne nagyon telefonozzon ,főleg ne érzéki hangon, mert szólok a Matyinak és a Döbrinek oszt úgy felcsinyájja , hogy hatos ikreket szül.Akkor is ha fütyülője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!