Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik ellen jött létre a...

A Jobbik ellen jött létre a Zsidók2014 párt?

Figyelt kérdés

Látszik, hogy mennyire törekednek előre, hogy minél több döntésképtelen ember bekebelezzenek, irányításukalá vonjanak és mindezt több oldalról (lásd milla). Próbálkoznak a fiatalokkal, a facebookno meg mindenhol nyomulnak a médiában, miközben a Jobbikot, aki jelenleg is egy párt, teljesen elhallgatják már. A netes híroldalakon is nagyon nagyon látszik, hogy erősen cenzúrázva vannak pár hónapja.

Ennyire félnek, hogy gyorsan csináltak egy pártot?

ÉRzik a vesztüket, ha a Jobbik koprmányra kerül?

Bajnai az ország végét jelentheti , és ez szerintem nem túlzás.

A Jobbiknak is Jobban kellene nyomulnia. Sorozatos médiahack kellene, ha nem akarják velün megvárni a apokalipszist.

2013. febr. 14. 13:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

Egyébként ez bevett szokás Európában hogy a nemzeti radikális pártokat nácizzák.

Ausztriában az osztrák szabadságpártot is nácizzák pedig soha nem mondanak olyat hogy "mi a germán faj vagyunk a felsőbbrendű és mindenki másnak gázkamrában a helye".

Ahogy a szélsőjobb egyre erősebb Európa szerte , úgy próbálják őket minél jobban lejáratni meg a ballibek szedik a xanaxot.

A szélsőjobbok a II vh óta nem voltak ilyen erősek Európában.Régebben a parlamentbe sem jutottak be.

Magyarországon 3. helyezett volt legutóbb.

Franciaországban szintén 3 helyezett.

Ausztriában 2. helyezett volt.Viszont ott a legesélyesebb hogy legközelebb győz.

Hollandiában szintén 2. vagy 3. helyen van a szélsőjobb

Bulgáriában szintén 2. helyen áll.

Kezd helyreállni szép lassan a rend.Európa ébredezik.

Jöhetne már végre az európaiak tavasza.

2013. febr. 14. 16:33
 12/19 bumbi02 ***** válasza:
51%

Ha a Jobbikot engednék szóhoz jutni, még ekkora támogatottságuk se lenne mint most.. Nem tudom milyen felsőoktatási koncepcióról tudnának beszélni, milyen egészségügyről, milyen hosszútávú gazdaságpolitikáról. Én olvasom a kuruc infot is, jobbik.hu-t is, de nem igazán találok értelmes felszólalásokat tőlük. Az Együtt2014 kicsit felkészültebb pártnak mutatkozik, mint a Jobbik. Számomra egyből meggyőzőbb egy politikus, ha tapasztalt szakember. Vona Gáborról azt se lehet elmondani hogy a szakmájában van tapasztalata, mert ha jól tudom 1-2 évig volt talán töritanár... Kicsit hitelesebb az a párt, ahol a párt "arca" (Jobbiknál Vona, Együtt2014nél Bajnai) nem retten meg, ha gazdasági kérdéseket tesznek fel neki, és bármikor tud rájuk válaszolni. Persze szakértői gárda áll mindkettejük mögött, csak nem mindegy hogy csak azt tudja visszamondani amit elmondtak neki, vagy a saját gondolatait.

És valljuk be, a termékmenedzserkedésnek, illetve töri tanári pályának annyi köze van az ország vezetéshez, mint nekem. Nem sok.

2013. febr. 14. 17:36
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

ez most komoly?

zsidók2014 párt?

2013. febr. 14. 18:42
 14/19 Dick Esmen ***** válasza:
58%
Nem.De hagy kérdezzek valamit kedves jobbikosok:ti állandóan tagadjátok az antiszemitizmus vádját,aztán ilyen kérdéseket írtok ki.Akkor hogy is van ez?
2013. febr. 14. 19:00
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
És még csodálkoznak a Jobbikosok, hogy mindenki idiótának tartja őket. Ez a kérdés a legjobb példa rá.
2013. febr. 14. 19:09
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

"Dick Esmen válasza:

Nem.De hagy kérdezzek valamit kedves jobbikosok:ti állandóan tagadjátok az antiszemitizmus vádját,aztán ilyen kérdéseket írtok ki.Akkor hogy is van ez?"

Jobbikos vagyok még nem írtam ki kérdést sem, és nem vagyok antiszemita/rasszista/fasiszta/náci/fajgyűlölő stb.

Csak elegem van a 20 éve tartó, a kút mélyére vezető politikából, és mivel eddigi pártok mind csődöt mondtak, úgy érzem Magyarország megérdemel egy lehetőséget, hogy kikerüljön ebből a 22-es csapdájából amiben keringünk évek óta. Én ezért vagyok Jobbikos. Szóval "Akkor hogy is van ez?"

2013. febr. 14. 22:40
 17/19 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem a torz ellenségképed erős túlzásokba esett a "Zsidók 2014" elnevezést illetően... Ettől függetlenül, ha sokat mondogatom magamban, elég jól hangzik ez a név. Csak a csengésére értem. :) Mindjárt indulok egy MMO netes játékban, és ez lesz a nicknevem :)
2013. febr. 15. 01:06
 18/19 anonim ***** válasza:
17%

Nem érzitek az ellentmondást hogy egy magyar érdekeket védő pártól féltek, ellenben zsidó pártokra már annál inkább szavaznátok?

Magyarországon magyar pártra rasszizmus szavazni, ellenben egy idegen nép pártjaira meg lehet szavazni minden probléma nélkül?

Mi ez a zsidó mánia?

Én magyar vagyok, magyarokra akarok szavazni akik magyar érdeket képviselnek.

Ez alapján akik a zsidókra szavaznak azok zsidók és magukat akarják helyzetbe hozni az én káromra.

Ez kérem szépen rasszizmus a magyar ellen a saját országában.

A jobbik azt mondja ezek a zsidók antimagyarok és menjenek haza.

Le vannak hurrogva a saját hazájukban.

A zsidó azt mondja ezek a jobbikosok antiszemiták és be kéne őket szüntetni.

Idegen országban teszik amit tesznek és mégis tapsoljon nekik hozzá mind a nép mind a világ, mert különben ők is

antiszemiták lesznek.

Ha egy jobbikos menni ki Izraelbe simán kinyírhatnák a puszta jelenléte miatt is, "nemzetre veszélyes" címszó alatt.

Ellenben itt egy zsidó simán fröcsöghet a magyarok ellen, és még a magyar tűrje el, adjon igazat neki, és inkább szűnjön is meg létezni.

Ebből jól érződik hogy az igazság mérlege nagyon kivan borulva...

Magyarokat Magyarok vezessék szebb Magyar jövőbe !

2013. febr. 15. 01:19
 19/19 anonim ***** válasza:
70%

Az Együtt 2014 tényleg nem magyar érdekeket képvisel.

Volt amikor a kedves tüntetői izraeli zászlókkal meg sárga csillagokkal futkároztak Budapesten , Együtt Jeruzsáelemért táblákkal.

Mi közünk nekünk Jeruzsaelemhez?

Én sem fogok vatikános zászlókkal mászkálni meg kiabálni hogy független Skóciát.Mivel egy másik ország , nekem semmi közöm az Egyesült Királyság ügyeihez.

Izraelnek se legyen semmi köze más országok belügyeihez.

2013. febr. 15. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!