Ha most lenne párt választás melyik pártra szavaznál?
Fidesz.
És hogy miért vagytok hazaárulók, kedves E2014? Azért, mert Amerikából pénzelnek titeket, uszítotok, gyűlöletet keltetek (és még ti vádoljátok ezzel a Jobbikot!), kedves libatolvaj vezetőtök már most minimálbér csökkentéssel és egyéb nyalánkságokkal kecsegtet minket, miközben folyamatosan hozzák vissza a közéletbe a legundorítóbb, már leszerepelt SZDSZ-es férgeket.
Ez hiányzik ennek az országnak?
Nem értem,minek itt lepontozni mindenkit?
Ha még becsületsértés vagy haszontalan információ lenne.
De azért mert az illető nem a ti szátok íze szerint cselekszik,már megy a pirospacsi?
és mi volt 2006-ban öszödön?
kedves orbán viktor miniszterelnököd hazudod tán?
és nehogy azt mond ,hogy a kedvenc pártvezéred bevalotta a tetteit!
vagy a zsidesz lövette ki az emberek szemeit?
ő terelte rá a szélsőjobbosokat a saját megemlkűékezésükre?
"és mi volt 2006-ban öszödön?
kedves orbán viktor miniszterelnököd hazudod tán?
és nehogy azt mond ,hogy a kedvenc pártvezéred bevalotta a tetteit! "
Egyetlen szóval nem mondtam, hogy Gyurcsány nem hazudott. Csupán tele a hócipőm azzal, hogy a baloldalt lehazugozva ájtatoskodnak azok, akik a még nagyobb hazug Orbánt istenítik...
"vagy a zsidesz lövette ki az emberek szemeit?
ő terelte rá a szélsőjobbosokat a saját megemlkűékezésükre?"
A Fidesz hergelte az embereket, mert Orbán lehetőséget látott arra, hogy puccsal hatalomra kerüljön. Írásod alapján Jobbik fan lehetsz. Miközben a szemkilövetésen lovagolsz, csak megemlítem, hogy egyetlen szemről van szó, amit véletlenül lőttek ki. És gondolj közben arra is, hogy imádott jobbikos vezéred nagy spanja, Ahmadinezsád több, mint 20 embert lövetett SZÁNDÉKOSAN AGYON Teheránban, csak mert kétségbe merték vonni a hatalmát. Ja, ez már nem bántja a nagy igazságérzeteteket, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!