Szerintetek lesz esélye a Jobbiknak a választáson?
Kormányozni nem hiszem, de elég erős esélye van, hogy a második legerősebb párt legyen.
Amúgy OFF: miért jó, ha fel van oszlatva a parlament? Nem provokáció, csak érdekel, hogy akkor hogy hoznak törvényt, stb?
Hát igen mire :) a kormányzásra gondoltam :)
Köszönöm a válaszokat jöhet még kiváncsi vagyok ki mit gondol lehet az jó de lehet rossz is ( tudom az már más hogy kinek mi a jò de kiváncsi vagyok mindenkire ) :)
Igen, lesz esélye a Jobbiknak a választáson, miért ne lenne? Csak az nem mindegy, hogy mennyi? Remélem, hogy megnyerik a választást.
A 2010-es 12% után már nagyon sokat fejlődött a párt, és ha még nem nyernék meg a választást, 30% biztosan meglesz. Reméljük.
Az a baj, hogy a sok narancs nagyon sokat torzít a Jobbikon, próbálják lejáratni. Itt van például az RTL club, amiben szinte alig szerepel a Jobbik.
Másik példa a mocskos ballib. médiával, hogy a cigányokat úgy adják elő, hogy ők az ártatlanok. Ezt sokan el is hiszik, főleg a rózsadombiak. Csak jöjjenek már szétnézni vidékre, és meglátják, hogy mit kell eltűrnünk.
Még erről sokat tudnék írni, csak már késő van hozzá.
És még a végére egy idézet:
"Mi a francnak mennének bele a kormányzásba, abba sok sz@rba amit az elmúlt 23 év alatt bezsúfoltak ebbe az országba? "
Hát azért, mert talán rendbe akarják tenni!
Kitartás Jobbik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!