Magyarországon mindenki zsidó?
Figyelt kérdés
apám oda van a zsidókért én viszont nem szeretem őket, és apám mondja hogy ez is meg az is zsidó, főleg zsínészek meg humoristák ezek a zsidók. lehet mégis van zsidó honfoglalás Mo.-on2013. febr. 10. 18:40
12/20 anonim válasza:
kérdező! kihagytad a politikusokat, brókereket, állami cégvezetőket, bankigazgatókat, (adószakértőket).....
13/20 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem vagyok zsidó, de a másik kilencmillióból simán kinézem.
14/20 anonim válasza:
"lehet mégis van zsidó honfoglalás Mo.-on"
SAJNOS CSAK AZ VAN !!!!!!!!!!!
15/20 hollófernyiges válasza:
Mindenki az, kivéve a Jobbikosokat.
Ja nem, ők is.
16/20 anonim válasza:
Állítólag a világon minden 3. ember kínai.Így tehát nem lehet Magyarországon mindenki zsidó, a magyarok egy harmada ezek szerint kínai.
17/20 anonim válasza:
A politikusok nagy része zsidó. A közszereplők, színészek, énekesek közt is sok a zsidó.
Engem az akasztott ki mikor a jobbik ellen tüntettek és mindenki sárga csillagot tűzött fel.
Nem is csoda mert a média pénzeli őket és a média mögött zsidók állnak.
18/20 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ez csak egy zsidó-paranoia?Egyesek lassan mindenkiben zsidót látnak.
19/20 anonim válasza:
A tanárom zsidó vallású volt, de valamiért kiközösítették és kiugrott az iskola ablakán. Szegény meghalt.
20/20 anonim válasza:
magyarországin mindenki zsidó, csak ezt nem mindenki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!